- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #1.081
Perilèrin uyudumu senin:*Minnagi uyutuyom tatlim iyim bende:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perilèrin uyudumu senin:*Minnagi uyutuyom tatlim iyim bende:)
Niye kendini etiketledin:)))bugün misafirlikteydik cok yorduk onlari şimdik yatirdim bakalım:)Perilèrin uyudumu senin:*
Eksik yazdimya ondanNiye kendini etiketledin:)))bugün misafirlikteydik cok yorduk onlari şimdik yatirdim bakalım:)
:)))Eksik yazdimya ondan
Ohh bende severim. Yumusak tuylu giyinen seyleri gule gule kulan canims:)))
Bugün kendime terlik aldim cikarasim yok:))
Hep pofuduk pofuduk giyiyordum :))
Nine moduna geçtim:)
Sağol canım♥♥Ohh bende severim. Yumusak tuylu giyinen seyleri gule gule kulan canims
Uyumuyo kiz bu napamkiSağol canım♥♥
Kahve yap kendine:))Uyumuyo kiz bu napamki
Karanlikta uyudu valla cok sukurKahve yap kendine:))
Bende benimkiler uyudu diye sevindim ama bi biri uyanıyor bi öbürü; (
Benimkide uyuyo nesli çok şükür tabi birden uyanıp beni şoka uğratmazsaKaranlikta uyudu valla cok sukur
Ayy uyanmasinlar ben birazdan uyucimBenimkide uyuyo nesli çok şükür tabi birden uyanıp beni şoka uğratmazsa
Iyi geceler diyek mi sana :)Ayy uyanmasinlar ben birazdan uyucim
Di vallah ben gediyom ustaaaIyi geceler diyek mi sana :)
Di vallah ben gediyom ustaaa
Aferin valla eşine zekiceBen ilk evlendigimizde ağlamıştım eşimin yanında annen sen varken ıyi sen yokken kötü die gerçekten de öyleydi oğlu varken kızım kızım sen dur ben yapım falan eşim yokken kötü davranıyordu ve ben 19 yaşındaydım sonra eşim bi gün telefonun ses kayıtı aciyo biz hiç fark etmedik normal bırakıp başka odaya geciyo kaynana o yok nasıl olsa die benimle zart zurt konuştu eşim kaydedip dinliyo ve annesinin ne olduğunu anlıyo benim bundan haberim yoktu ven hastayken benim anneme söylemiş eşim
GünaydınGunaydin garulaaa...
Ben hıicc uyuyamadim bu gece usak uyumadi.
Surrkli doneleyip durdu.