kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Valla bı yandan temizlion değer taraftan batiyo bende misafir den misafire topluom ortalığı

Bende güya başladım diyete ağız ucuyla :))) günde 1 kez yiyebiliyorum ama yine veremiyorum
Sabah kahvaltını güzel yaptım :) limon sirke limon suyu ile başladım sora yumurta domates salata peynir zeytin yedim ekmek yok bu sefer hiç bişey surmedim ağızla saat 4 oldu aç duruyorum da karnım tok gibi maşallah kahve bol su :) yumurta delisiyim hergun yerim bikmam o tok tutuyor :)

Malzemeler

• 75 gram yumurta akı (bayat)
  • 75 gram toz badem
  • 150 gram pudra şekeri (mümkünse katkısız)
  • 30 gram normal toz şeker
  • 10 gram şekersiz kakao
  • 1 çay kaşığı tuz
Ganaj Kreması İçin:

• 100 gr sütlü çikolata
  • 100 gram krema
Iste boyle yapiliyor makaron cok basit malzemeleri bende yemedim ama yapmak istedigim bir tarif. Bu fransiz kurabiyesi bu arada. ^_^

Ayy deneyeyim bir ara bunu ben

Evet çok zor hergun süpüruyorum zaten yemek bulaşık çamaşır ders çocuk hepsi üst üste geliyor ya WC temizledim daha sabah banyoyu temizycektim kız uyandi :/
Ben temizliği yeni yapmıştım dün süpürdum tekrar evi bulaşıkları yerleştirdim etrafı toparladım fatih i yikicam 2 gün oldu 3 gün durmuyo huzursuzlaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…