- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
Minnaki uyutuyom. Bakalim kac dakkada uyucak. Tekmeliyo bide sezeryan yarm aciyo hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide yeni uyandi su pirinc ununu denicem bakalmMinnaki uyutuyom. Bakalim kac dakkada uyucak. Tekmeliyo bide sezeryan yarm aciyo hala
Kız benimde sallarken bi depikliyo hıııaaa bi ağrı giryoMinnaki uyutuyom. Bakalim kac dakkada uyucak. Tekmeliyo bide sezeryan yarm aciyo hala
Denw belki sever ara ogun verirsin hic olmazsa corbayida dene guzel oluyorBenimkide yeni uyandi su pirinc ununu denicem bakalm
Aynen aciyo diyorum guluyo daha cok tepik atiyoKız benimde sallarken bi depikliyo hıııaaa bi ağrı giryo
Öyle yapıyorum pütürlü veriyorum ama büyük boy ayva verdim ya nasıl çiğnemeye çalışıyor sora arkasından su:) turunçgil hastası ilk defa limon verdim gercekten hiç yüzü burukmediEz ver o zaman canim
Bir suru bebe olunca kafam karisti canim kac aylikti minnakÖyle yapıyorum pütürlü veriyorum ama büyük boy ayva verdim ya nasıl çiğnemeye çalışıyor sora arkasından su:) turunçgil hastası ilk defa limon verdim gercekten hiç yüzü burukmedi
3gun sora 10.ayna girecek daha geçen denedim limonu :) burukmedi şaşırttı valla hamileyken bol eksi yedim ondan mı kaynaklanıyor bilemiycemBir suru bebe olunca kafam karisti canim kac aylikti minnak
Bir suru bebe olunca kafam karisti canim kac aylikti minnak
Kiz sitw donuyo yazamiyom yaa kiiaaźzBiraz da temizlik muhabbet etsek bebe muhabbeti koyulasti hehehe:)
Yok cnm sonuncu kızHepsi mı kız maşallah:)
Amin bende 7.5 aylık hamileyken oğlumu kaybettim karnında öldü. Kan pirtlasmasi çıktı oglumdlu yüksek tansiyon dolayı kondom patlamış çok çektim acı hergun ağladım melek oldu yavrum..10ay sora kızıma hamile kaldım çok şükür yanımda.Rabbim bir daha yasatmasin canim
Lak lak da en son konuşacağım şey temizlik çok tembelim de.Biraz da temizlik muhabbet etsek bebe muhabbeti koyulasti hehehe:)
Hiç yemedim nasıl bişey ki bu
Selaaaam herkesee makaron isteyen var miii??
Bende tembellim senin üç tane çocuk temizlik zor yapiyosundur. Bugün camasir astım bulaşık makine boşalt. Evi toz al silmedim daha.. hele dolma biber yaptım bide bu hafta sonu AÖF var hiç çalışmadım valla acilen çıkmış soruları çalışıyorum da nafileLak lak da en son konuşacağım şey temizlik çok tembelim de.
Hiç yemedim nasıl bişey ki bu
Bende yemedim merak ettim ama kilo alicam yine bugün diyete soktum kendimi resmen ekmek yemedim şekeri uzaklaşamadim şu an kahve içiyorumHiç yemedim nasıl bişey ki bu
Çay koymayalım yanına delircem yoksa günlerdir iyice cozuttum
Selaaaam herkesee makaron isteyen var miii??