kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Bende tembellim senin üç tane çocuk temizlik zor yapiyosundur. Bugün camasir astım bulaşık makine boşalt. Evi toz al silmedim daha.. hele dolma biber yaptım bide bu hafta sonu AÖF var:olamaz: hiç çalışmadım valla :KK43: acilen çıkmış soruları çalışıyorum da nafile
Valla bı yandan temizlion değer taraftan batiyo bende misafir den misafire topluom ortalığı

Bende güya başladım diyete ağız ucuyla :))) günde 1 kez yiyebiliyorum ama yine veremiyorum
Sabah kahvaltını güzel yaptım :) limon sirke limon suyu ile başladım sora yumurta domates salata peynir zeytin yedim ekmek yok bu sefer hiç bişey surmedim ağızla saat 4 oldu aç duruyorum da karnım tok gibi maşallah kahve bol su :) yumurta delisiyim hergun yerim bikmam o tok tutuyor :)

Malzemeler

• 75 gram yumurta akı (bayat)
  • 75 gram toz badem
  • 150 gram pudra şekeri (mümkünse katkısız)
  • 30 gram normal toz şeker
  • 10 gram şekersiz kakao
  • 1 çay kaşığı tuz
Ganaj Kreması İçin:

• 100 gr sütlü çikolata
  • 100 gram krema
Iste boyle yapiliyor makaron cok basit malzemeleri bende yemedim ama yapmak istedigim bir tarif. Bu fransiz kurabiyesi bu arada. ^_^

Malzemeler

• 75 gram yumurta akı (bayat)
  • 75 gram toz badem
  • 150 gram pudra şekeri (mümkünse katkısız)
  • 30 gram normal toz şeker
  • 10 gram şekersiz kakao
  • 1 çay kaşığı tuz
Ganaj Kreması İçin:

• 100 gr sütlü çikolata
  • 100 gram krema
Iste boyle yapiliyor makaron cok basit malzemeleri bende yemedim ama yapmak istedigim bir tarif. Bu fransiz kurabiyesi bu arada. ^_^
Ayy deneyeyim bir ara bunu ben

Evet çok zor hergun süpüruyorum zaten yemek bulaşık çamaşır ders çocuk hepsi üst üste geliyor ya :KK43: WC temizledim daha sabah banyoyu temizycektim kız uyandi :/
Ben temizliği yeni yapmıştım dün süpürdum tekrar evi bulaşıkları yerleştirdim etrafı toparladım fatih i yikicam 2 gün oldu 3 gün durmuyo huzursuzlaniyo

X