- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
Benim akşamları donuyo kuzum siteben ben bennnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim akşamları donuyo kuzum siteben ben bennnn
Bende güya başladım diyete ağız ucuyla :))) günde 1 kez yiyebiliyorum ama yine veremiyorumBende yemedim merak ettim ama kilo alicam yine bugün diyete soktum kendimi resmen ekmek yemedim şekeri uzaklaşamadim şu an kahve içiyorum
Bir haftadir deli olcamBenim akşamları donuyo kuzum site
Yap yap çok zayıfmışız gibiBende pogaca yapcam canim istedi buyrun kizlsr
Valla canim istedi ekmekte yok yapayim didim diYap yap çok zayıfmışız gibi
Valla bı yandan temizlion değer taraftan batiyo bende misafir den misafire topluom ortalığıBende tembellim senin üç tane çocuk temizlik zor yapiyosundur. Bugün camasir astım bulaşık makine boşalt. Evi toz al silmedim daha.. hele dolma biber yaptım bide bu hafta sonu AÖF var hiç çalışmadım valla acilen çıkmış soruları çalışıyorum da nafile
Sabah kahvaltını güzel yaptım :) limon sirke limon suyu ile başladım sora yumurta domates salata peynir zeytin yedim ekmek yok bu sefer hiç bişey surmedim ağızla saat 4 oldu aç duruyorum da karnım tok gibi maşallah kahve bol su :) yumurta delisiyim hergun yerim bikmam o tok tutuyor :)Bende güya başladım diyete ağız ucuyla :))) günde 1 kez yiyebiliyorum ama yine veremiyorum
Evet çok zor hergun süpüruyorum zaten yemek bulaşık çamaşır ders çocuk hepsi üst üste geliyor ya WC temizledim daha sabah banyoyu temizycektim kız uyandi :/Valla bı yandan temizlion değer taraftan batiyo bende misafir den misafire topluom ortalığı
Hamur işi uzak durcam ben 100e geliyorum az kaldı dur dedim kendime ayyyy:) burda poğaça yapıcam diyor canım çekti :)Yap yap çok zayıfmışız gibi
Ayy deneyeyim bir ara bunu benMalzemeler
Ganaj Kreması İçin:
- 75 gram yumurta akı (bayat)
- 75 gram toz badem
- 150 gram pudra şekeri (mümkünse katkısız)
- 30 gram normal toz şeker
- 10 gram şekersiz kakao
- 1 çay kaşığı tuz
Iste boyle yapiliyor makaron cok basit malzemeleri bende yemedim ama yapmak istedigim bir tarif. Bu fransiz kurabiyesi bu arada. ^_^
- 100 gr sütlü çikolata
- 100 gram krema
Ben 59 da kaldım yaHamur işi uzak durcam ben 100e geliyorum az kaldı dur dedim kendime ayyyy:) burda poğaça yapıcam diyor canım çekti :)
Ben temizliği yeni yapmıştım dün süpürdum tekrar evi bulaşıkları yerleştirdim etrafı toparladım fatih i yikicam 2 gün oldu 3 gün durmuyo huzursuzlaniyoEvet çok zor hergun süpüruyorum zaten yemek bulaşık çamaşır ders çocuk hepsi üst üste geliyor ya WC temizledim daha sabah banyoyu temizycektim kız uyandi :/
Benimkiler uyudu buyugu okula gitmedi bugun. Gezi varmis drv akvaryuma gitti arkadaslari ben gonderemedim. Biraz ders yapti uyuduBen temizliği yeni yapmıştım dün süpürdum tekrar evi bulaşıkları yerleştirdim etrafı toparladım fatih i yikicam 2 gün oldu 3 gün durmuyo huzursuzlaniyo
Oh uzat ayaklarını dinlen fatihle babası koyun koyuna uyuyolardi yeni uyandılar:))Benimkiler uyudu buyugu okula gitmedi bugun. Gezi varmis drv akvaryuma gitti arkadaslari ben gonderemedim. Biraz ders yapti uyudu
Ohh ne guzel bizim babamiz cok yoruluyor yaa o kadar ilgilenemiyor. Dinleniyorum valla kafam yorulmusOh uzat ayaklarını dinlen fatihle babası koyun koyuna uyuyolardi yeni uyandılar:))
Eşim izinli bugün canim ondan keyif yapıyolarOhh ne guzel bizim babamiz cok yoruluyor yaa o kadar ilgilenemiyor. Dinleniyorum valla kafam yorulmus
Günaydın kiz