- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
Aynen iki saatti ev toplucamKız masayı toplicam laf yetistircem die duruyo iki saattir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen iki saatti ev toplucamKız masayı toplicam laf yetistircem die duruyo iki saattir
Onun bir tane birtaneside cennetteymisKac bebis var di cnm senin ben mi karistirdim yok sa yine
Benimde cennetyedir insallah bi melegim olacaktiOnun bir tane birtaneside cennetteymis
Benim iki tane
2 canım kızım cennete oğlum da yanimda :)Kac bebis var di cnm senin ben mi karistirdim yok sa yine
Gerçi nesli söylemiş kuzum benim ya seviyorum bu kadınıOnun bir tane birtaneside cennetteymis
Benim iki tane
Düşük mu oldu canimBenimde cennetyedir insallah bi melegim olacakti
2 canım kızım cennete oğlum da yanimda :)
Tup bebek yaptirmisyik tuttu ve iki aylikken kurtaj olmak zorunda kalmistim. Ama icinden hep kizim olacakti die geciyoduDüşük mu oldu canim
Şu kürtaj olayı çok kötü ya benim bi düşük oldu ama daha oluşmamıştı bile ablamda düşük yapmıştı 2 aylık kürtaja gerek kalmamıştıTup bebek yaptirmisyik tuttu ve iki aylikken kurtaj olmak zorunda kalmistim. Ama icinden hep kizim olacakti die geciyodu
Hayatimda gprdugum en biyuk aciydiŞu kürtaj olayı çok kötü ya benim bi düşük oldu ama daha oluşmamıştı bile ablamda düşük yapmıştı 2 aylık kürtaja gerek kalmamıştı
Bende seni seviyorum canimsGerçi nesli söylemiş kuzum benim ya seviyorum bu kadını
Rabbim bir daha yasatmasin canimHayatimda gprdugum en biyuk aciydi
Amin canimRabbim bir daha yasatmasin canim
Aynen oyle biz kolay buyumusuz bilmiyormus bizim annelerimiz.dijat etmesi gereken seyleri[/QU
Yutmak mı bencede eşim korkuyor izin vermiyor çocuk çiğnemesini öğrenecek dedim yok anlamıyor TV de 14 aylık bebek elma yutmasindam dolayı kaybetmiş sert bişey vermiş herade ben yumuşak veriyorum eşim anlamıyor ki :/ deneyemiyorumCanim yavas yavas ogrenecekson yutmayi ogrenmesi lazim xegisik tatlar lazim sebze puresini dene sen havuc patates hasla ez yedir cok tatli seylerde vermesebzeleron tadini alsin elma ez ver mandalina falan gaz yapar simdi cilegi sakin deneme alerji orani yuksek 1 yasindan sonra o
Diyarbakırlılar candır keşke terör olmasa. :) yinede doğunun parisidir Türkiye'nin en büyük o şehirlerden birtanesi Diyarbakır'ırayaBende Diyarbakırlıyım
28 :) 89 model BMWPeki yaslar kac
28 :) 89 model BMW
Ez ver o zaman canimYutmak mı bencede eşim korkuyor izin vermiyor çocuk çiğnemesini öğrenecek dedim yok anlamıyor TV de 14 aylık bebek elma yutmasindam dolayı kaybetmiş sert bişey vermiş herade ben yumuşak veriyorum eşim anlamıyor ki :/ deneyemiyorum
Bende 89 midelim canim28 :) 89 model BMW
28 :) 89 model BMW