- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #3.061
Yok gücenicek bişey yok ortada.
Canım Ban senden bı yaş büyüğüm abla demek yerine bana yenge diyebilirsin de
bugün akşam gelicekler bir söyleyeyim bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gücenicek bişey yok ortada.
Canım Ban senden bı yaş büyüğüm abla demek yerine bana yenge diyebilirsin de
O durumda olup da doktora goturmemek sıradan bi grip değil ki biz doktora gittigimiz halde daha duzelemedi çocuk tabiki doğal yollarla atlatmaya çalışmak lazım ama kötüyse durumu doktora gitmeli Allah şifa versin canımGunaydin arkadaslar. Bi kac gundur giremiyorum. Bebisim hasta . Oksuruyo balgam kusuyo. Surubu vardi evde onu veriyorum. Esim dr a goturmek istemiyo kan fln alirlar cani yanar diye. Ne yapsam bilemedim. Evdeki ilaclardan mi versem yok sa dr a gotursem mi. Balgam kusmasi kotu bisey mi bir akil verin
kızımın çok oyuncağı yok fazla atıyor hep oynayıp sıkılıyor:)Gunaydin arkadaslarrrrr. Size bisey danismak istiyorum oyuncak alirken nelere dikkat ediyorsunuz. Hangi ulke uretimini aliyorsunuz.
Ya oglum seviyo sesli renkli oyuncaklari. Ama ne alsam nasil yapsam bilemedimkızımın çok oyuncağı yok fazla atıyor hep oynayıp sıkılıyor:)
Mecara arıyor mutfakta plastik tabak felan veriyorum su şişesi gibi :) onu da bı sure oynayıp atıyor :)
Valla çok bişey e dikkat etmiyorum açıkçası dükkandan da alıyoruz pazardan daGunaydin arkadaslarrrrr. Size bisey danismak istiyorum oyuncak alirken nelere dikkat ediyorsunuz. Hangi ulke uretimini aliyorsunuz.
Gecengun haberlerde cikti. Kaserojen madde iceriyormus ve kisitlik yapiyormus cin mali.bize de hediye gelmisti bi iyuncak baktim aynisi haberlerde. Hemen altina baktim cin mali ve direk attim. Ondan sonra ne alacagimi bilemedimValla çok bişey e dikkat etmiyorum açıkçası dükkandan da alıyoruz pazardan da
Gunaydin canim sanada hayirli cumalarGünaydın hayırlı cumalar
İyilik neslim sen nasilsin? :)
Iyim tatlim sen nasilsinİyilik neslim sen nasilsin? :)
Annende misin? Doğru anladım inşallah :) oh ne güzel :)Iyim tatlim sen nasilsin
aneyim bende yanyana yatiyoz sicak sicak ozlemisim:)
Yok canim annem bende.Annende misin? Doğru anladım inşallah :) oh ne güzel :)
Ne güzel maşallah size ❤Yok canim annem bende.
Usaklari kocayi uyuttum anamin sicak koynuna girdim
Tesekkur canim siz neler yapiyorsunuz.Ne güzel maşallah size ❤
Aynı valla değişen bişey yok etiketi görünce girdim hiç bildirim gelmiyor bana yoksa :)Tesekkur canim siz neler yapiyorsunuz.
Unutulmus burasi