- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #3.081
Aklima gelenk yazdim oyle kimse yazmiyor artikAynı valla değişen bişey yok etiketi görünce girdim hiç bildirim gelmiyor bana yoksa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklima gelenk yazdim oyle kimse yazmiyor artikAynı valla değişen bişey yok etiketi görünce girdim hiç bildirim gelmiyor bana yoksa :)
Vilmem oda kilo vermeye takti. Gelmiyor buralara unuttu biziHerkesler kayıp galiba :)) DELIveCesur yazar aslında
Sanki kaç kilo fazlası var toplasan 5 kilo yoktur :) Fatih ile meşgul galiba :)Vilmem oda kilo vermeye takti. Gelmiyor buralara unuttu bizi
Vilmem oda kilo vermeye takti. Gelmiyor buralara unuttu bizi
Dedikodumu yapmayın kızSanki kaç kilo fazlası var toplasan 5 kilo yoktur :) Fatih ile meşgul galiba :)
Yaptık bile :) ama ben gidiyorum elektrik kesildi :/Dedikodumu yapmayın kız
Kız bu ara çok kesiyorlarYaptık bile :) ama ben gidiyorum elektrik kesildi :/
Aynen hayırlı geceler canım görüşürüz sonra ❤Kız bu ara çok kesiyorlar
Tatlıdan vazgecmedigin sürece veremezsin canim tatlı krizi gelince hurma kuru kayısı ye ben 13.cuma zayıflama takımındayımGünaydın kızlar:)
Nasılsın
Bdv konuları okuyorum valla
Kilo vermeye kafaya koydum
Manyak gibi dans spor yao gitmiyor kilo ya.
Tatlıdan vazgecemem tatlı ile kilo verme durumu istiyorum resmen.
Hala formu koruyorum sabit gibi 87-86 arası.
Bide kızım emeklemeye başladı maşallah kablolara gidiyor hayır diyorum oynuyor bu . Bu arada ben rahatsizlandim bozuk süt içmişim karnım çok agriyor
Hos geldin
Iyi canim sen nasilsinSlm kizlar nadilsinizzz
Hoş bulduk canimHos geldin
Noldu kiz duvarlari yikma durHoş bulduk canim
Eşimle tartıştım canım sinir etti beniNoldu kiz duvarlari yikma dur
Hayirdir canimsEşimle tartıştım canım sinir etti beni
Sayfaya yazıyorum ya onu kiksniyo anlamlarla grubumuzvar whatsapp ona laf ediyo cinnet getirdim en son huzura kavuştuHayirdir canims
Ablanlarla grubunuz var onami laf ediyo dogrumu anladimSayfaya yazıyorum ya onu kiksniyo anlamlarla grubumuzvar whatsapp ona laf ediyo cinnet getirdim en son huzura kavuştu