- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #3.021
Netim az idareli kullanıyorum tatlım :) girip çıkıyorum :)İyi akşamlar canım göremiyorum bayadir nasılsınız kızlar cümleten=) var mi birileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netim az idareli kullanıyorum tatlım :) girip çıkıyorum :)İyi akşamlar canım göremiyorum bayadir nasılsınız kızlar cümleten=) var mi birileri
Benimde azaldı baya on gb yetmiyor=)Netim az idareli kullanıyorum tatlım :) girip çıkıyorum :)
Benim 4 gb :/Benimde azaldı baya on gb yetmiyor=)
Benimde dört tü yetmiyordu on gb yaptık ama iki haftada sekiz gb gitmiş :)Benim 4 gb :/
Kimsecikler yok canim bir ben varim. NasilsinMerhaba kızlar keyifler nasıl
Benim de taahhütüm doluyor önümüzdeki ay yeni taahhüt yaptım şimdi 6 gb artık :))Benimde dört tü yetmiyordu on gb yaptık ama iki haftada sekiz gb gitmiş :)
İnternet alım eve daha iyi :)Benimde dört tü yetmiyordu on gb yaptık ama iki haftada sekiz gb gitmiş :)
Bizim bina yeni oldugu icin alt yapisi yokmus eve baglatamiyoruz internetİnternet alım eve daha iyi :)
Benim telim GB ile çalışmıyor :/ sanırım ayarları bozuk eşim düzeltmeye çalıştı ama nafile.
Eski binada da baglatiyor ? Farkı yok ikisindeBizim bina yeni oldugu icin alt yapisi yokmus eve baglatamiyoruz internet
Baglanmiyor gulo keske baglansaEski binada da baglatiyor ? Farkı yok ikisinde
Bence baglatin telefonlardan
İnşallah ilerde bağlatirsin:)Baglanmiyor gulo keske baglansa
Neyle çalışıyor wifi mi kv lere internet gelcek ordan girebilirim herhaldeİnternet alım eve daha iyi :)
Benim telim GB ile çalışmıyor :/ sanırım ayarları bozuk eşim düzeltmeye çalıştı ama nafile.
Bennnn :))Kim.var
Napiyon:)Bennnn :))