- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.761
Kem gozlu
disim aciyor simdi hafif catlamis tamda on dislerimDeğer kuzum nazar vardır ve haktır değer yani peygamberimiz s.a.v mezarlık için nazardan ölen vardır buyurmuş
Dis doktoruna git bence cnm bi. En korktugum sey disdisim aciyor simdi hafif catlamis tamda on dislerim
Dis etlerim sorunlu zaten cerrah gormesi gerekiyor onada randevu bulamiyorumDis doktoruna git bence cnm bi. En korktugum sey dis
disim aciyor simdi hafif catlamis tamda on dislerim
Benimde iki tane gomulu 20 lik disim var. Onlari aldirmam gerekiyor ama cok asiri korkuyorumDis etlerim sorunlu zaten cerrah gormesi gerekiyor onada randevu bulamiyorum
Onunu gozune baslayim nazar tasi catlatir. Mafetti disimi pis karikadındaki göze bak ya kızı mahfetti
Korkunun ecele faydasi yok agrimadan git bwnceBenimde iki tane gomulu 20 lik disim var. Onlari aldirmam gerekiyor ama cok asiri korkuyorum
İnşallah istediğn kiloya ulaşırsın canım bizde baslasak hayırlısıylaEvet canım 1 hafta olmadi ilkte biraz sarsıntılı yaptım şimdi tam diyet çok şükür veriyorum:))
Ben aldırdım çok.kötü gerçekten korkutmak istemem pek ama :) ağrısı daha beter bence aldirBenimde iki tane gomulu 20 lik disim var. Onlari aldirmam gerekiyor ama cok asiri korkuyorum
Ay canim yaOnunu gozune baslayim nazar tasi catlatir. Mafetti disimi pis kari
Amin inşallah kuzum 52 kilo şuan hedef inşallah az kaldıİnşallah istediğn kiloya ulaşırsın canım bizde baslasak hayırlısıyla
Daha ne kadar vercen kilolu olduğunu mu dusunuyosun:)Amin inşallah kuzum 52 kilo şuan hedef inşallah az kaldı
Canim ben zayıflığa alıştım kilo alınca psikolojim bozuluyorDaha ne kadar vercen kilolu olduğunu mu dusunuyosun:)
Ne zamandir minnak bekliyorsun gulum
Ve aleyküm selam hanifem nasılsın2 buçuk senedir canım benim
Kızlar ben geldim selamün aleyküm ❤
Hamdolsun arkadaşım sen nasılsın? :)Ve aleyküm selam hanifem nasılsın
Bende iyiyim çok şükür kızımla uğraşıyorumHamdolsun arkadaşım sen nasılsın? :)
Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah2 buçuk senedir canım benim
Kızlar ben geldim selamün aleyküm ❤
Öp cimcimeyi benim içinBende iyiyim çok şükür kızımla uğraşıyorum
Amin Allah razı olsun neslim ❤Allah hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin insallah
Hosgeldin kuzum