- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 32
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.741
Hmm anladim hayat mucadelesiYol canım.gelemiyoruz hiç on yıl oldu gideli en son
Tabiki canim hoş geldinBende katilabilirmiyim aranıza=)
Hosbulduk. Canım:)Tabiki canim hoş geldin
Aynen öyle eşin ne iş yapiyo ev hanimisin demi sendeHmm anladim hayat mucadelesi
terelelli34 K Kuzum benim @orkidekaramel
Kahvaltımı yazıyorum kızlar
5 dilim domates
9 dilim salatalık
1tatli kaşığı peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kaymak
5 zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
1 tane 1 tatlı kaşığı tereyağında yumurta (çörek otlu omlet)
1 büyük kupa limonlu naneli su
Evet canım 1 hafta olmadi ilkte biraz sarsıntılı yaptım şimdi tam diyet çok şükür veriyorum:))Diyet menüsü mu:)
Ev hanimiyim cnmAynen öyle eşin ne iş yapiyo ev hanimisin demi sende
Ovvv masallah devami gelsin insallahh
Amiiiiiiinnnn inşallah kuzum cümlemizinOvvv masallah devami gelsin insallahh
Ayy kiz dun bir dustum agzimiz uzerine disim kiriliyordu az kalsin. Simdide aciyor dudagim yara olmusAmiiiiiiinnnn inşallah kuzum cümlemizin
terelelli34 K Kuzum benim @orkidekaramel
Kahvaltımı yazıyorum kızlar
5 dilim domates
9 dilim salatalık
1tatli kaşığı peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı kaymak
5 zeytin
Yarım dilim kepek ekmeği
1 tane 1 tatlı kaşığı tereyağında yumurta (çörek otlu omlet)
1 büyük kupa limonlu naneli su
Benden cok yemissin kahvaltidaAyy kiz dun bir dustum agzimiz uzerine disim kiriliyordu az kalsin. Simdide aciyor dudagim yara olmus
Kizzzz gecmis olsun nerden dustunAyy kiz dun bir dustum agzimiz uzerine disim kiriliyordu az kalsin. Simdide aciyor dudagim yara olmus
Canim çeşit bol ama hepsi tadimdik bu şekilde veryosun işte 1 çeşit olup bi tabak yada tava yiyince veremezsinBenden cok yemissin kahvaltida
Dur bakalm bide ben el atim su iseCanim çeşit bol ama hepsi tadimdik bu şekilde veryosun işte 1 çeşit olup bi tabak yada tava yiyince veremezsin
Geçmiş olsun canim nazar degmistirAyy kiz dun bir dustum agzimiz uzerine disim kiriliyordu az kalsin. Simdide aciyor dudagim yara olmus
Ayagim takildi oyle bir dustumki acele ediyordum kut diye dustimKizzzz gecmis olsun nerden dustun
Aynen nazar bencede bir komsu neslihan ne guzel giynmissin dedi bes dakika gecmedi yere yapistim.Geçmiş olsun canim nazar degmistir
Kem gozluAynen nazar bencede bir komsu neslihan ne guzel giynmissin dedi bes dakika gecmedi yere yapistim.
Değer kuzum nazar vardır ve haktır değer yani peygamberimiz s.a.v mezarlık için nazardan ölen vardır buyurmuşAynen nazar bencede bir komsu neslihan ne guzel giynmissin dedi bes dakika gecmedi yere yapistim.