kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Canim ben zayıflığa alıştım kilo alınca psikolojim bozuluyor :deli: 2 doğum yaptım 1. 'de 52 ile hamile kalıp 64 ile doğum yaptım ve 7 8 ayda 52 e dondum 2. Doğumu yapalı 4 buçuk ay ı geçti 52 ile kaldım 74 ile doğum yaptım şuan 56.300 :KK76: 52. Kiloya düşersem baktım ıyi gidiyo 50 kiloda bırakırım artık belli biyerde tikanmaz inşallah :eek:

Senin ne kadar fazlan
Benim.boyum 1.66 kilim 78 ben on yuzden şaşırdım kilolu mu oldu nu düşünuyosun diye:) iyisin canım maşallah tebrik ettim seni ama daha emziriyosun boşver diyeti ye ki sütün ola=)

Hayırdır canım.neden kesildi ki sütten sağlık olsun ya kendini nasıl iyi hissediyorsa n öyle olmak daha guzel
Prematüre doğdu canim emme yutma refleksi gelişmediği için ememedi sonrasında da biberona alıştı hastanede yoğun bakımlar hastaneler derken bebek emmedi pompa da bi yere kadar kesildi işte çok çabaladım ama olmadi napalim o ıyi olsunda nasibi o kadarmış demekki 2 ay anne sütü alabildi işte:KK43:

Prematüre doğdu canim emme yutma refleksi gelişmediği için ememedi sonrasında da biberona alıştı hastanede yoğun bakımlar hastaneler derken bebek emmedi pompa da bi yere kadar kesildi işte çok çabaladım ama olmadi napalim o ıyi olsunda nasibi o kadarmış demekki 2 ay anne sütü alabildi işte:KK43:
Hiç almamasindan niyidir yine Allah sağlık sıhhat versin canım önemli olan bh

X