- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.781
Akaba nnerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim.boyum 1.66 kilim 78 ben on yuzden şaşırdım kilolu mu oldu nu düşünuyosun diye:) iyisin canım maşallah tebrik ettim seni ama daha emziriyosun boşver diyeti ye ki sütün ola=)Canim ben zayıflığa alıştım kilo alınca psikolojim bozuluyor 2 doğum yaptım 1. 'de 52 ile hamile kalıp 64 ile doğum yaptım ve 7 8 ayda 52 e dondum 2. Doğumu yapalı 4 buçuk ay ı geçti 52 ile kaldım 74 ile doğum yaptım şuan 56.300 52. Kiloya düşersem baktım ıyi gidiyo 50 kiloda bırakırım artık belli biyerde tikanmaz inşallah
Senin ne kadar fazlan
Öperim cadıyı ama izin verirse tripli olmuş bu aralar izin vermiyorÖp cimcimeyi benim için Allah iyilikten ayırmasın :)
Yerim onun tribini :)Öperim cadıyı ama izin verirse tripli olmuş bu aralar izin vermiyor
Valla kayboldu akaba makaba kayboldu herkescikler 4 5 kisi anca varBilmiyorum ki ben de yeni geldim daha 2 gündür girmemistim Akaba m nerdesinnn ??? ❤
Oyy yerim ben onu minnak totoŞimdide almış kağıt kalemi eline mina mina diye söylenip birşeyler çiziyor
Sen neler yapıyorsun canımOyy yerim ben onu minnak toto
Napim canim ya iki usakta evde onlarla bigusuyorum is yeni bitti oturu verdim markete gitmem gerekiyo hic kalkasim yokSen neler yapıyorsun canım
Bende gittim geldim kendime kışlık kaban aldım insan soğukta hiç çıkmak istemiyorNapim canim ya iki usakta evde onlarla bigusuyorum is yeni bitti oturu verdim markete gitmem gerekiyo hic kalkasim yok
Benim boyum 158 ama kuzum senin gibi uzun değilim emzirmiyorum malesefBenim.boyum 1.66 kilim 78 ben on yuzden şaşırdım kilolu mu oldu nu düşünuyosun diye:) iyisin canım maşallah tebrik ettim seni ama daha emziriyosun boşver diyeti ye ki sütün ola=)
Hayırdır canım.neden kesildi ki sütten sağlık olsun ya kendini nasıl iyi hissediyorsa n öyle olmak daha guzelBenim boyum 158 ama kuzum senin gibi uzun değilim emzirmiyorum malesef
Prematüre doğdu canim emme yutma refleksi gelişmediği için ememedi sonrasında da biberona alıştı hastanede yoğun bakımlar hastaneler derken bebek emmedi pompa da bi yere kadar kesildi işte çok çabaladım ama olmadi napalim o ıyi olsunda nasibi o kadarmış demekki 2 ay anne sütü alabildi işteHayırdır canım.neden kesildi ki sütten sağlık olsun ya kendini nasıl iyi hissediyorsa n öyle olmak daha guzel
Bizim burasi guzel ama cikmak istemiyirum. Bide iki cocuk olunca vay halimeBende gittim geldim kendime kışlık kaban aldım insan soğukta hiç çıkmak istemiyor
Hiç almamasindan niyidir yine Allah sağlık sıhhat versin canım önemli olan bhPrematüre doğdu canim emme yutma refleksi gelişmediği için ememedi sonrasında da biberona alıştı hastanede yoğun bakımlar hastaneler derken bebek emmedi pompa da bi yere kadar kesildi işte çok çabaladım ama olmadi napalim o ıyi olsunda nasibi o kadarmış demekki 2 ay anne sütü alabildi işte
Kuşunu yerim ya ne tatlıBizim burasi guzel ama cikmak istemiyirum. Bide iki cocuk olunca vay halime
Kusumu yemeKuşunu yerim ya ne tatlı
Kendi ismini mi söyleniyor tatlis ya :))Şimdide almış kağıt kalemi eline mina mina diye söylenip birşeyler çiziyor
İki çocuk zor valla yaşları kaçBizim burasi guzel ama cikmak istemiyirum. Bide iki cocuk olunca vay halime