- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.721
Başlayıp inat etmek gerekiyor canim yoksa veremezsinInsallah yaaaa cok istiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayıp inat etmek gerekiyor canim yoksa veremezsinInsallah yaaaa cok istiyorumm
Bu konuda cok iradesizim en fazla 2 gun sabredebiliyorumBaşlayıp inat etmek gerekiyor canim yoksa veremezsin
Dün komşu 90 ben 88 kaynanam 75 kilo paşa ben 88de kaldım veremedim gitti
Inat edin kızlar verirsiniz ben 1 sürahi suya yarim limon kesip atıyorum bi de taze nane gel git içiyorum onu yine her şeyden yiyeceksiniz ama akşam 6 dan sonra yemeyin sadece su için vücudunuzdaki ödem atılsın ve 1 kase yoğurt 1 buçuk çay kaşığı pul biber koyun yiyin acayip yağ yakiyorBu konuda cok iradesizim en fazla 2 gun sabredebiliyorum
Mrb hos geldin :)Bende katilabilirmiyim aranıza=)
Hosbulduk canım nasılsın :)Mrb hos geldin :)
Iyim cnm sen nasilsin. Kimsin necisin nerelisin :)Hosbulduk canım nasılsın :)
Ben izmir de yaşıyorum bi tane oğlum.var üç yaşında diplomalı ev hanimiyim canım sen:dIyim cnm sen nasilsin. Kimsin necisin nerelisin :)
Bende konyaliyim 5 bucuk aylik oglum var. 25 yasindayim :)Ben izmir de yaşıyorum bi tane oğlum.var üç yaşında diplomalı ev hanimiyim canım sen:d
Aslen konyaliyim hemseri çıktık bak:) Allah bağışlasın canım Allah anali babalı büyütsün evlatlarimizi bende 29yaşındayımBende konyaliyim 5 bucuk aylik oglum var. 25 yasindayim :)
Amin canim. Konyanin neresi :)Aslen konyaliyim hemseri çıktık bak:) Allah bağışlasın canım Allah anali babalı büyütsün evlatlarimizi bende 29yaşındayım
Baba doganhisar annem seydişehir sen nerdensin ben dogma buyume izmir amaAmin canim. Konyanin neresi :)
Bende aksehirliyim cnmBaba doganhisar annem seydişehir sen nerdensin ben dogma buyume izmir ama
Anladım.Canım konya güzel sehirBende aksehirliyim cnm
Evet cok seviyorum ben yasadigim yeriAnladım.Canım konya güzel sehir
Bende yaşamak isterdim orda :)Evet cok seviyorum ben yasadigim yeri
Akrabalar çok zatenEvet cok seviyorum ben yasadigim yeri
Sıksık geliyorsunuzdur o zmnAkrabalar çok zaten
Yol canım.gelemiyoruz hiç on yıl oldu gideli en sonSıksık geliyorsunuzdur o zmn