- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.521
Vitamin eksikliği var galiba tırnaklardan felan farketmiş umarım iyi geçer kontrolü ya dualarım onda. Benim kızım da vardır b12 vitamin eksikliği bugün kaynanam görümcem sonuçları almaya gidecekNoldu kuzuya tam okuyanadim onemli birsey yoktur umarim
Hayirli haberlerle gel kuzumKuzum mama hic yemez oldu bir ona ikincisi tirnaklarinin dibinden deriler kalkiyo ona ucuncusude bizim dondurulmus kuzular vardi onlarin senesi gelmis zmnini uzatmak icin imza atmaya gidiyoruz :)
Saol canimmHayirli haberlerle gel kuzum
Evet vitamun eksikligi oluyor umarim hepsi iyidir sonuclarinVitamin eksikliği var galiba tırnaklardan felan farketmiş umarım iyi geçer kontrolü ya dualarım onda. Benim kızım da vardır b12 vitamin eksikliği bugün kaynanam görümcem sonuçları almaya gidecek
Geçmiş olsun annesi inşallah iyi geçer kontrolü. Kan alabilir büyük ihtimalleKuzum mama hic yemez oldu bir ona ikincisi tirnaklarinin dibinden deriler kalkiyo ona ucuncusude bizim dondurulmus kuzular vardi onlarin senesi gelmis zmnini uzatmak icin imza atmaya gidiyoruz :)
Kilo verdim yazmışsın ya :)Neye gozum aydin kuzum
Bu gittigimiz zaten kendi dr u deil. Yemedigi icin ikinci bi dr fikri almak icin buna gidiyoruz. Eger kan almak isterse kendi dr una aldiririm. Ilceden gidiyorum. Yarin bide sonuclara gelmem cok zorGeçmiş olsun annesi inşallah iyi geçer kontrolü. Kan alabilir büyük ihtimalle
Çok şükürAkaba terelelli34 Rakika K Kuzum benim @orkidekaramel Kızlar
Tahliller cıktı temiz ilacı sadece akşamları kullancaz 1 hafta eğer olmazsa tamamen kescez doktor reflusunden olabilir dedi
He evet sogol kuzumKilo verdim yazmışsın ya :)
He evet sogol kuzum
hadi bakalım devamı gelir ins
Sağol canım rabbim sana da tez vakit şifa versinÇok şükürgözünüz aydın canım
Amin canım ya,inshallahSağol canım rabbim sana da tez vakit şifa versin
Ahey ahey
CaniimmmmmKIZLAR
Napyosun canimmCaniimmmmm
Napim canim gorumcemlerdeyiz. Sen naptin nasilsinNapyosun canimm
Iyi canim fatih e çorba yaptım şimdi yoğurt yapcamNapim canim gorumcemlerdeyiz. Sen naptin nasilsin