- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.216
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.301
Kızlar bugün kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bigun kimse yok herkes pazar gezmesinde sanirimKızlar bugün kimse yok
Senin esin izinli mi nesliEvet bigun kimse yok herkes pazar gezmesinde sanirim
Gitmediniz mi gezmelere :)Evet bigun kimse yok herkes pazar gezmesinde sanirim
Evet bugun izinli ama disari ciktiSenin esin izinli mi nesli
Yok canim gitmedik. Dersimiz vardi ders calistik:)Gitmediniz mi gezmelere :)
Anladım canım küçüğün öksürüğü nasıl olduYok canim gitmedik. Dersimiz vardi ders calistik:)
Gecti cok sukur canim. Fatih nasi iyimi dahaAnladım canım küçüğün öksürüğü nasıl oldu
Sevindim canim inşallah olmaz bi daha.. fatih uyuyo kuzum ilaç biraz uyku yapiyo sanırım hamd olsun rabbime dün öğlenden beri nöbet yok.. bir şey belli etmemeye çalışıyorum 4 buçuk aylık oldu ama geçen ağlarken gözlerime baktı dudağını buzdu aglicakti ben güldüm sonra konuştum güldü yavrum herşeyin farkında.. buna da şükür rabbim daha beterinden korusunGecti cok sukur canim. Fatih nasi iyimi daha
Kurban olurum ona ben insallah ilaclar faydali olur. Anliyor annesi o seni uzulme oda uzulmesin kiyamam. Dun Ayaz oturmus dayisini ozlemis galiba "dafim dadim dadim " diyo gozleri dolmus bide ozlemis cokSevindim canim inşallah olmaz bi daha.. fatih uyuyo kuzum ilaç biraz uyku yapiyo sanırım hamd olsun rabbime dün öğlenden beri nöbet yok.. bir şey belli etmemeye çalışıyorum 4 buçuk aylık oldu ama geçen ağlarken gözlerime baktı dudağını buzdu aglicakti ben güldüm sonra konuştum güldü yavrum herşeyin farkında.. buna da şükür rabbim daha beterinden korusun
Ayy yavrum melek onlar allah yokluklarini göstermesin inşallah şuan tek tesellim erken fark ettim ve ağır nöbetler değil hamd olsun. Bizim bebek korkuyor sicriyor dedgimiz bebeğin aniden kollarını ayaklarını gerdirip hani korkma hareketi gibi onu yapması bile nöbetmis çoğu insan fark etmiyo gözünün bi yere dalıp orda 50 60 saniye kaması da nöbetmisKurban olurum ona ben insallah ilaclar faydali olur. Anliyor annesi o seni uzulme oda uzulmesin kiyamam. Dun Ayaz oturmus dayisini ozlemis galiba "dafim dadim dadim " diyo gozleri dolmus bide ozlemis cok
Dün de yoktu :)Kızlar bugün kimse yok
He öyle miydi hafta sonu olduğu için mi :)Dün de yoktu :)
Valla bilmem :) büyük ihtimal. Hava da iyiyse gezer milletHe öyle miydi hafta sonu olduğu için mi :)
Benim eşim çalışıyor onun hafta ici 1 gün izni var oda hastanede geciyo zati :)Valla bilmem :) büyük ihtimal. Hava da iyiyse gezer millet
Allah hepsini korusun dermansiz dert vermesinAyy yavrum melek onlar allah yokluklarini göstermesin inşallah şuan tek tesellim erken fark ettim ve ağır nöbetler değil hamd olsun. Bizim bebek korkuyor sicriyor dedgimiz bebeğin aniden kollarını ayaklarını gerdirip hani korkma hareketi gibi onu yapması bile nöbetmis çoğu insan fark etmiyo gözünün bi yere dalıp orda 50 60 saniye kaması da nöbetmis
Âmin inşallah canımAllah hepsini korusun dermansiz dert vermesin
Niye ki ?Benim eşim çalışıyor onun hafta ici 1 gün izni var oda hastanede geciyo zati :)
Ya gezdiğimiz sayılı.. genelde fatih 'in kontrolleri oluyoNiye ki ?
O iyi olsun da gezersiniz bol bol inshallah :)Ya gezdiğimiz sayılı.. genelde fatih 'in kontrolleri oluyo