kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Dün öğlen ve ondan önceki gece uyurken birden gözlerini açıp tavana bakiyodu yüzü kıpkırmızı oluyodu sallayıp ismini bağrınca düzeldi ama bi terslik olduğunu anladım eşimi cagirdim nöroloji doktorunu aradık biliyosunuz fatih prematüre doğdu.. doktoru nöbet geçiriyor dedi apar topar araştırmaya gittik tüm tahliller temiz egk tomografi kan ama çocuk 3 kez nöbet geçirdi eşim bugün yine gitti prof dr dan randevu alcak neden geçirdiğini bulacaklar içim yaniyo kızlar kimin duası kabul olur belli olmaz dua edin olur mu
Epilepsi geçirmiş olabilir mi:KK43:
Kızım da göz dalmasi oluyordu ismi bağırıyorum duymuyor çok şükür yok her çocuk da oluyor bunda:KK43: çok geçmiş olsun Fatih güçlü çocuktur annesi iyileşecek.

Günaydın bugün AÖF vardı sınav eh idare eder geçti
Güzel kahvaltımı hazirladim yumurta peynir zeytin domates salata biraz da salam.
Sora kızımı emzirdim babaanneye bıraktım çıktım evden sınava gittim:) geldim kızgın bakıyor kızım :)
Aldım kucağıma emzirdim sora özlemiş öpüyor kokluyor yavrum benim:)
Yine sınav zamani ders çalışcam da yorgunum :KK43:

Günaydın bugün AÖF vardı sınav eh idare eder geçti
Güzel kahvaltımı hazirladim yumurta peynir zeytin domates salata biraz da salam.
Sora kızımı emzirdim babaanneye bıraktım çıktım evden sınava gittim:) geldim kızgın bakıyor kızım :)
Aldım kucağıma emzirdim sora özlemiş öpüyor kokluyor yavrum benim:)
Yine sınav zamani ders çalışcam da yorgunum :KK43:
Ozluyorlar yaaaaa

Zayıflama bı kötü bı iyi ama şunu düşündüm bende demir eksikliği nedeniyle çabuk kilo veremiyorum metabolizmam çok yavaş. Spor yap dans et sıfır:KK43:
Çok çabuk kilo alıyorum ya

Anlamazmi sipalar benimki abisini gezmeye goturuyordu dedesi(kp) oda addaaa adda diye peslerine dustu. Onuda giydirdim yolladim:KK70:
Şimdiki çocuklar maşallah pek akıllılar:)
Gözden anlıyorlar bı yere gidince :)
Kızım sabah erken kalktı gece uyuyamadı sanırım ben terk edicem korkusu yaşadı galiba.:/ Ben buradan gidince anladım babaaneye bıraktım ihh dedi bırakma beni der gibi kolları açtı :)
Yarın babası evde olucak sınavlara çalışıyorum şimdi kızım ilgi ıstiyor :KK43: çok zor vahim ya

Şimdiki çocuklar maşallah pek akıllılar:)
Gözden anlıyorlar bı yere gidince :)
Kızım sabah erken kalktı gece uyuyamadı sanırım ben terk edicem korkusu yaşadı galiba.:/ Ben buradan gidince anladım babaaneye bıraktım ihh dedi bırakma beni der gibi kolları açtı :)
Yarın babası evde olucak sınavlara çalışıyorum şimdi kızım ilgi ıstiyor :KK43: çok zor vahim ya
Aynen kucuk bicirlar. Hiraninannesi gitmis:KK43:

X