- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.507
- 33
-
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.061
İnşallah Allah razı olsun neslimmmAynen allah sanada hayirli evlat versin
Bir iki bir ikiiiiSize yazarken mekik cekiyorum kızlar
Terazi burcu takıntılı oluyo kuzumVerirsin canım ben çocuğum olmuyor kac yıldır takmıyorum sen 7 kiloyu mu takıyorsun allasen
Hadi nesli sende başla kız diyet spor kuzum verelim kilolarıBir iki bir ikiiii
Benimki yay bende akrepTerazi burcu takıntılı oluyo kuzum
Deli ya ben de çok takıntılıydim kadıniz sonuçta herşeyi takıyorum düşün düşün kafayı yiyoruz sonra dedim sen manyak mısın seni çok seven bı kocan var otur da şükret :)) üzülüyorum ama takıntı yapmıyorum kader de ne varsa o dualarla olacak inşallah ❤Terazi burcu takıntılı oluyo kuzum
Ben basliyop birakiyom yaaHadi nesli sende başla kız diyet spor kuzum verelim kiloları
Benim eşim koç burcu aşırı kıskanç eskiye göre daha iyi tabi ama koç burcu erkeği aşık olunca çok güzel seviyoBenimki yay bende akrep
Birakmicaz işte birbirimizi gaza getircezBen basliyop birakiyom yaa
Tamam baslayalimBirakmicaz işte birbirimizi gaza getircez
Ben başladım kuzum diyet spor bir iki gündür dikkat ediyorum bugünde spora fatih e hamile kaldigimda mide kısmında kas vardı ne güzeldim beeeeTamam baslayalim
Her gün ne yedigimizi yazcaz kuzum ve haftada 1 tartilcaz var mısınTamam baslayalim
Ben yarin basliyorum o haldeBen başladım kuzum diyet spor bir iki gündür dikkat ediyorum bugünde spora fatih e hamile kaldigimda mide kısmında kas vardı ne güzeldim beeee
Tamam canimHer gün ne yedigimizi yazcaz kuzum ve haftada 1 tartilcaz var mısın
Hamile kalmadan önce spor yapardım cok ilk hamilelikten sonra 7 ayda eski kiloma dönmüştüm sikilastirdim sporlaBen yarin basliyorum o haldeo kas dogal kas
Anlaştık kuzumTamam canim
AnlastikAnlaştık kuzum
Akşamdan hasla sabah hazirlaKizlar yarin ogretmenler gunu icin patates salatasi yapacagim. Aksamdanmi yapim yarinmi