- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.081
Tamam okula birakip gelcemAkşamdan hasla sabah hazirla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam okula birakip gelcemAkşamdan hasla sabah hazirla
Sagol canim sen kilonu soyle kilonuuu unuttuk sanmaBaşarılar kızlar
Bilmiyorum didiminanmıyorlar daSagol canim sen kilonu soyle kilonuuu unuttuk sanma
Kk damiydiii yoksaaaBen de diyorum Akaba niye topige yazmıyor
Sende mi uydun bunlara işim var diye yazdımdı ayrıcaBen de diyorum Akaba niye topige yazmıyor
Ne inat cıktı ya insan kilosunu nasıl bilmez söylesene kiiiiiiiizzzzzzzBilmiyorum didiminanmıyorlar da
Tartil yarin cabuk catlican kiiiizzzBilmiyorum didiminanmıyorlar da
Kk damiydiii yoksaaa
Sakatım yahu ben kilo en son düşüneceğim şey. Çok zor yürüyorumTartil yarin cabuk catlican kiiiizzz
Demek oyle heee
O yorumu görmedim canım :) heee beni de benzettiler kendilerine bilmiyorsan tahmini bı kilo aralığı söyle bari yoksa birakmayacaklar peşiniSende mi uydun bunlara işim var diye yazdımdı ayrıca
6 aya yakın yatakta kalırsan umrunda olmayabilir benceNe inat cıktı ya insan kilosunu nasıl bilmez söylesene kiiiiiiiizzzzzzz
Az önce gördüm yeni geldi galiba :)Kk damiydiii yoksaaa
Tamam tamam herkese dicem kii akab coookk kiloluuuSakatım yahu ben kilo en son düşüneceğim şey. Çok zor yürüyorum
10 İle 100 arası ahahaO yorumu görmedim canım :) heee beni de benzettiler kendilerine bilmiyorsan tahmini bı kilo aralığı söyle bari yoksa birakmayacaklar peşini
Maşallah azme bak :))terelelli34 Kuzum ben 100 adet mekik çektim
Bak bak damardan giryo sormuyak die vaaaaay beSakatım yahu ben kilo en son düşüneceğim şey. Çok zor yürüyorum
150miş dersinnTamam tamam herkese dicem kii akab coookk kiloluuu