- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- Konu Sahibi HirasininNuru
- #2.041
Kiz ben hep boyleydim bide . Evlenirken de 65dim.Hayir degilsin sen benim kilomu bilsen sukur dersin o cok bilmise deki ikiz dogur ondan sonra gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ben hep boyleydim bide . Evlenirken de 65dim.Hayir degilsin sen benim kilomu bilsen sukur dersin o cok bilmise deki ikiz dogur ondan sonra gel
Hayır canimm gayet iyisiin :*164 boyum 66kiloyum ya kilolu muyum
Lokmalarimimi sayiyon de sen herifineAda
Adam da beni bosasin daha kilo alma yeter diyor 50den yukarı çıkmayı yasakladı
Bisver takma sen o cenesi dusuguKiz ben hep boyleydim bide . Evlenirken de 65dim.
Sayıyor valla o değil psikolojik olarak etkilendim yemek yerken boğazıma diziliyor kkdaki diyet topikleri bu kadar etkili olamazLokmalarimimi sayiyon de sen herifine
Sayıyor valla o değil psikolojik olarak etkilendim yemek yerken boğazıma diziliyor kkdaki diyet topikleri bu kadar etkili olamaz
baya kilo almışsınn :)Ah kuzum bende 45 ile evlendim 4 ay önce doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım şuan malesef 59 um
Hayır canimm gayet iyisiin :*
tesekkurler canlarBisver takma sen o cenesi dusugu
Ben hamileyken veriyom. Dogumdan sonra fazlasiyla aldimbaya kilo almışsınn :)
Evet bazısı öyle oluyor ben yaşamadığını için bilmiyorum ama şahit oldum bı kaç kişiyeBen hamileyken veriyom. Dogumdan sonra fazlasiyla aldim
tesekkurler canlar
Ilk ogluma hamile kalirken 90 dim 80 e dustum ikincisindede auni oldu. Artik esim diyorki sen hamile kal hepEvet bazısı öyle oluyor ben yaşamadığını için bilmiyorum ama şahit oldum bı kaç kişiye
İyi fikirIlk ogluma hamile kalirken 90 dim 80 e dustum ikincisindede auni oldu. Artik esim diyorki sen hamile kal hep
Çocuktan sonra malesef manken gibi kalamiyosun kuzum kocişine süleAda
Adam da beni bosasin daha kilo alma yeter diyor 50den yukarı çıkmayı yasakladı
Olsun inşallah ta tek derdimiz kilo olsun Allah'ın izniyle verilir :)Çocuktan sonra malesef manken gibi kalamiyosun kuzum kocişine süle
kendi kilosunu gormuyo sanırımtesekkurler canlar
Olur kuzum allahın izni ile ama çok takiyo insan ben takiyorum da kızıyorlar bana daha 4 ay oldu 7 kilo fazlam var verirsin diyo yalancılarOlsun inşallah ta tek derdimiz kilo olsun Allah'ın izniyle verilir :)
Verirsin canım ben çocuğum olmuyor kac yıldır takmıyorum sen 7 kiloyu mu takıyorsun allasenOlur kuzum allahın izni ile ama çok takiyo insan ben takiyorum da kızıyorlar bana daha 4 ay oldu 7 kilo fazlam var verirsin diyo yalancılar
Aynen allah sanada hayirli evlat versinOlsun inşallah ta tek derdimiz kilo olsun Allah'ın izniyle verilir :)