KK Sanal alışverişimiz için neler eklensin...Önerelim mi?

süper mucverler :kahve:
mücvermi?:1shok:
dur tatlım onuda koyalım:roflol:
183.ashx

ay kızlar canınız çekiyo demi ya ben kendime eziyet ediyorumda size niye ediyorum:eek:klava: koymuyorum artık nasılsa bakmıyolar buraya, boşuna ağzımızın suyu akıyoo

selam herkese ben yine geldim bakiim dedim bi dükkana neler gelmiş ama yine bişicik yokkk :umursamaz: nete girince karnım acıkıo ya burcudenizzzzzzz 100 kilo olcam sayende :KK43:(

kızlar kazen yazın her cümlenize eğer kelime olarak aratırsa msjlarınızı görebilir kaydirigubbakcemile3

selam herkese ben yine geldim bakiim dedim bi dükkana neler gelmiş ama yine bişicik yokkk :umursamaz: nete girince karnım acıkıo ya burcudenizzzzzzz 100 kilo olcam sayende :KK43:(

kızlar kazen yazın her cümlenize eğer kelime olarak aratırsa msjlarınızı görebilir kaydirigubbakcemile3

tamam canım koymuyorum artık, eziyet valla eklemiyolarda zatenmafoldumben.yutkunmaktan öldüm dünden berimafoldumben
kazen kazen kazen nolurr açızzkaydirigubbakcemile3

tamam canım koymuyorum artık, eziyet valla eklemiyolarda zatenmafoldumben.yutkunmaktan öldüm dünden berimafoldumben
kazen kazen kazen nolurr açızzkaydirigubbakcemile3

anlamadıgım bişi var nie hep tukenık durumda????madem yetısemıcekler hıc yapmasınlarrr:1ninca: ggııcıkkkkkkkkkkk geldiiiiibee:mymeka:

X