Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım
beyaz
panter
haydeç
nily
gümüş
bide ben
boşverde ekerse sefkilisini o işte
nily almış numarayı arar inşallah sabah erkenden
he sana didim:)
arkadaşlar merhaba ben adapazarına yeni geldim. daha önce bursada oturuyordum 2ay önce evlendim ve buraya yerleştim ve malesef kimseyi tanımıyorumsiteyede bi arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum burdada sakarya yazısını görürken daha atladım yeni arkadaşlar istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
ewt ewt dısarda ossun niilly ile canoda bendendi yanlıs hatırlamıosam haydecım sende de war mı bu meret![]()
merhab arkadaşlar....ya çok üzgünüm..ben iftar davetliyim kızkardeşime ..ben buluşmayı dün biliyordum....herkes ayarladı kendini bu akşama ..ama ,,.yarın olabilme ihtimali yokmu..ama oda zor olur şimdi bu saatten sora .,,.....heralde :bbo:
hosgeldin cnm aramıza her turlu yardımcı oluruz kendınden bahsedermısın bizearkadaşlar merhaba ben adapazarına yeni geldim. daha önce bursada oturuyordum 2ay önce evlendim ve buraya yerleştim ve malesef kimseyi tanımıyorumsiteyede bi arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum burdada sakarya yazısını görürken daha atladım yeni arkadaşlar istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
ah kuşum ah..hemde nasıl
haydeee sende benden yanıkaydirigubbakcemile
kızlar bu arada kızımıda hesaba katın..bize 2 kişilik yer mümkünse...ortanca kızımla geliyoruz...
gumusum kardese hergun gidilir bunu kacırma derim amma...merhab arkadaşlar....ya çok üzgünüm..ben iftar davetliyim kızkardeşime ..ben buluşmayı dün biliyordum....herkes ayarladı kendini bu akşama ..ama ,,.yarın olabilme ihtimali yokmu..ama oda zor olur şimdi bu saatten sora .,,.....heralde :bbo:
:lepi::lepi:gümüşüm sen yarına ertele iftarı kuşum...Şeniz