• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Sakarya İFTAR buluşması yapıyoruz...

hanımlar .. bende gelmeyi çok isterdim ama,, ..ben iki kızmla birlikte tuzlu gelcek açıkçası..,,bir kişi ne kadar ..bir fikriniz varmı....buraya bir yazın gerçi yarın nillede buşçaz biz konuşuruz....ama ben ,,aranızda olamıcam büyük ihtimal..,,

ya hanımlar

nerde bizim hatınlar ben girmeyeli..neler olmuş..nerde çalıkuşu..roşum kısmetsiz....bendeniz..çok üzüldüm ya....bişeyde anlamadım ama umarım....herkes eski haline döner....

canım ya ben de tek geliyorum o kadar hakkımız var sanıyorum...çocuklarımız küçük değiller ve onlar istedikleri zaman çıkabiliyorlar...gelmeni çok isterim..rodi karar verildi sanıyorum 8 ila 12 arası mönü değişiyor.... oyunbozanlık yok cicim..

canım ya ben de tek geliyorum o kadar hakkımız var sanıyorum...çocuklarımız küçük değiller ve onlar istedikleri zaman çıkabiliyorlar...gelmeni çok isterim..rodi karar verildi sanıyorum 8 ila 12 arası mönü değişiyor.... oyunbozanlık yok cicim..
akşama büyük kızda arkadaşını çağırmak istiyor eve ..zaten.. ..
bakalım ben ayar
lamaya çalışçam.öyleden sora karımı bildidrcem .. .bende çok isterim sizleri..çok özledim..

Ruhum sizinleopuyorumnanaktan..Banada yer ayırın...opuyorumnanaktan
ıyi iftarlar arkadaşlar....

buluşun buluşun,,güzel sohbetler size
resimleri bekliyorumm
herkese slm,sevgiler
izmirdenn
a.s.

selam arkadaşlar..ben buluşmayı bugün biliyorum ..kızmın arkadaşı gelcek ..biz çıkarız onlarda rahat eder ..dyorum koştura koştura çarşıda işlerimi yapıyorum ..sora nille
konuştuk akşama değil iftar yarın akşam demezmi......yarın akşamda davetliyiz..hay alahım ..neyse kesin değil ama ben bi çaresine bakçam belki sadece kızmın yolarım....kafam kareıştı ..bide acalem var yemek yetiştirmem gerek....görüşmek üzre ..

gümüşüm sen bir yolunu bulursun inşallah..gelirsin bizi sensiz bırakmazsın...hadi 6 kişi mi oluyoruz..kaydirigubbakcemile5

Back