Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sagol bıtanemmm abla ya senı ıstıyoms ana sarılmak ıstıyom ve aglamak ıstıyommmmkankıler penbe penbeee cok tatlısınız ya hepinızzz
kar oooo bakıyomda garsonlar falnnnklava:
ayy süper ya çok kıskandım sizi ben şimdi -tatlicadiarzu- bi dahaki buluşmanıza istanbulda olursam yanınızdayım hanımlar
mısırdanfotoları büyütemiyor musun tatLum?
canim bende cok oslediimm simdiden :çok üzgünüm:mısırdan fotoları görünce hasretim depreşti sana. ne güzel geçti o gün yaaa.yabancılık çekerim belki dedim ama hiç çekmedim:1hug::1hug::1hug:
anacim garson kameranin arkasinda :roflol::roflol:hehehe mısırdan anam hadı nerde devamı getır :)anam garsonla resmım nerde benım hahaha
bi denim tatlimmmmısırdanfotoları büyütemiyor musun tatLum?
kız ne bıtane ne ıkıtane resım allah bılır kactane vardır :)mısırdan guzelım yeme kafayı hehe
ınşşş abla sabırsızlıkla beklıyom tek ablamsın yaa senle bulusmuycamda kımle buluscam bıtanecık kankımbenımmminşallah bır eylul buluşması yapcaz dillere destan okullar acılınca ramazan bıter inşallahda rahat rahat gezeriz ıstanbulu
canim bende cok oslediimm simdiden :çok üzgünüm:
bende ozledım
anacim garson kameranin arkasinda :roflol::roflol:
yazık sefer ber oldu garıbım :9
bi denim tatlimmm
bi dunya ugrascaz artikin bulusma gunu ve sizin icin deger a.s.Şeniza.s.
hehehe soyunurumda dıyon zoaman dımı kuzum sanat ıcın :9sarp yakışıklısı ile bi ben sarmaş dolaş olmamışım.kaydirigubbakcemile2ilk buluşmada samimi pozlar vereceğim kendisi ile...:roflol:herşey sanat için...:lepi:serayy ablam öperim seniŞeniz
kizlar hepinizde harika görünüyorsunuz.
kiskandim vallaha
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zhuauhauha tipime ßaaaaa cay demLe anasını satiim :roflol: mısırr patLaa sen o makineyi deği$tir anam güzeL cekmio
Mısırdan ablişş nasılsın? gittin mi Mısır'a? süper olmuş di mi buluşmamız fotolardan belli...Yaa iyi ki gelmişim walla ama şu mesafeler olmasa...şimdiden çok ösledim hepinizi napıcaz bilmem...(