• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mısırdanfotoları büyütemiyor musun tatLum?

kaydirigubbakcemile4inşallah bır eylul buluşması yapcaz dillere destan okullar acılınca ramazan bıter inşallahda rahat rahat gezeriz ıstanbulu

mısırdan fotoları görünce hasretim depreşti sana. ne güzel geçti o gün yaaa.yabancılık çekerim belki dedim ama hiç çekmedim:1hug::1hug::1hug:
canim bende cok oslediimm simdiden :çok üzgünüm:
hehehe mısırdan anam hadı nerde devamı getır :)anam garsonla resmım nerde benım hahaha
anacim garson kameranin arkasinda :roflol::roflol:
mısırdanfotoları büyütemiyor musun tatLum?
bi denim tatlimmm
kız ne bıtane ne ıkıtane resım allah bılır kactane vardır :)mısırdan guzelım yeme kafayı hehe

bi dunya ugrascaz artikin bulusma gunu ve sizin icin deger a.s.Şeniza.s.

kaydirigubbakcemile4inşallah bır eylul buluşması yapcaz dillere destan okullar acılınca ramazan bıter inşallahda rahat rahat gezeriz ıstanbulu
ınşşş abla sabırsızlıkla beklıyom tek ablamsın yaa senle bulusmuycamda kımle buluscam bıtanecık kankımbenımmm
canim bende cok oslediimm simdiden :çok üzgünüm:
bende ozledım :(
anacim garson kameranin arkasinda :roflol::roflol:
yazık sefer ber oldu garıbım :9
bi denim tatlimmm

bi dunya ugrascaz artikin bulusma gunu ve sizin icin deger a.s.Şeniza.s.

dımı deger valla ben nasıl pc cokturdum sızın ıcın ama dımı :)

sarp yakışıklısı ile bi ben sarmaş dolaş olmamışım.kaydirigubbakcemile2ilk buluşmada samimi pozlar vereceğim kendisi ile...:roflol:herşey sanat için...:lepi:serayy ablam öperim seniŞeniz

Mısırdan ablişş nasılsın? gittin mi Mısır'a? süper olmuş di mi buluşmamız fotolardan belli...Yaa iyi ki gelmişim walla ama şu mesafeler olmasa...şimdiden çok ösledim hepinizi napıcaz bilmem...:((

sarp yakışıklısı ile bi ben sarmaş dolaş olmamışım.kaydirigubbakcemile2ilk buluşmada samimi pozlar vereceğim kendisi ile...:roflol:herşey sanat için...:lepi:serayy ablam öperim seniŞeniz
hehehe soyunurumda dıyon zoaman dımı kuzum sanat ıcın :9
kizlar hepinizde harika görünüyorsunuz.
kiskandim vallaha:nazar::nazar:

kıskanma canem ınş sende katılırsın bıze:)bıgunn

zhuauhauha tipime ßaaaaa cay demLe anasını satiim :roflol: mısırr patLaa sen o makineyi deği$tir anam güzeL cekmio :D:D:D:D

Mısırdan ablişş nasılsın? gittin mi Mısır'a? süper olmuş di mi buluşmamız fotolardan belli...Yaa iyi ki gelmişim walla ama şu mesafeler olmasa...şimdiden çok ösledim hepinizi napıcaz bilmem...:((

bende cok keyif aldim ablacim yaa
hatta istanbulda bulundugumuz sayili guzel gunlerimden biriydi
valla msn memesen idare etcez artik ozlem giderilir herturlu yeterki gonuller bir olsun Şeniz

Back