• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Rekor bulumas..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz bomba gibisiniz...
yıkmışınız cevahiri...
ben yeni gördüm fotoları...
çatır çatır çatladım kıskançlıktan...
mısırdanım çıtırmışın sen ya ben seni daha büyük sanıyodum...
dostluğunuz, mutluluğunuz hep daim olsun...

cevıhırı yıkdık valla turıst kafılesı gıbıydık resmen tum gozlerustumuzdeydı:) mısırdanı keşke yakından tanısan arkadasımharıka ustu valla :)

Sahiden yaaa,,,essecim o gün kameraman cevat kelle ay pardon kameraman esse olmuştu... garibim bir o tarafa bir bu tarafa koşuştırdu durdu bizi çekem die...essem sen bir daha ki buluşmaya kameranı fln da al gel bir de foto makinaları...ayy yok istemem senle sohbet etmek istiom ben yaw...Şeniz

sagol ablam evet haklısn bıdahakıne bol sohbet az resim:))

ay canımsınyaaa bızmsn sohbet ettık bulusmada resımlerle ugrasdık ::)cuma gunu bulusalımmı tadlum

cnm cuma eşimin izin günü malesef gorusemeyız:(

kızlar yaa resımlere baktıkca gozlerım doluyo ne guzeleglendık ogun yaa

Şeniz
mısırdan bıtanemmmm canım arkadasım gelecekdekı pasta evı ortagım ...
senı cok ozledım yarın evıne donuceksın gene msn basında takılıp kalcaz ıyıkı tanıdım senı ıyıkı geldın ıyıkı bulusma tarıhını senın gelmene gore ayarladım ..senı cok sevıyom ..nıce uzun bulusmalarda gorusmek uzere dostum...senı sevıyom..

her altı ayı sabırsızlıkla beklıcem kaydirigubbakcemile4 yazdıkların cok guzel bıtenem ekimde beklıyom dogum gunum hem süprız olursun bana valla :) Şeniz senı cok sevdım :9

datluuummm bende seni cok sevdim gercekten insallah doslugumuz bir omur surer caniimm ŞenizŞenizŞeniz

Mısırımm patLaammmmm cnm ßenimm..... kaydirigubbakcemile3 2 dakka çenen durmadı ߀eeeeeeeeeee çen çen çenn ßi de yanımdaydı sürekLi.. dedim herhalde ßu mısır zehiri yutmu$ ters etki yapmıı$....sırnaşık şey ßi dahaki geLi$indee iLk ßanaa haßer verrrrrrrrrrrrr küserim yoksaaaaaaaaa :dilcikar::dilcikar: ßi de öpem seni istanßul öpücüüüüüü ŞenizŞeniz

:
ecnaaa kiz ben senide cok sevdim yaa dana gonlumu vardir bende anlamadimki sırnaşık şey kiz msn e girsene bi hasret giderek senle yawruumm

Karcım 2 gündür buluşma topiğine bakmadan çıkamıyom kalbim orda kaldı hüüüüü:(((
ablacim sende kalbimizi goturdun yaninda izmire bis napcaz simdi seninle tanistigima gercekten cok mutlu oldum benn :1hug:
3makına 2 cep tel:) olsun cnmm ya severım boyle seylerıı yerımde duramıyomkıı bıdahakıne 5makına 3cep getırn 400resım cekıyımm:)
fotooooooooooooooooooo :roflol::roflol::roflol::roflol:
canim cek beni profil profil :roflol::roflol: seni unutmicam hic bide beyzami tabi :1hug:
hepiniz bomba gibisiniz...
yıkmışınız cevahiri...
ben yeni gördüm fotoları...
çatır çatır çatladım kıskançlıktan...
mısırdanım çıtırmışın sen ya ben seni daha büyük sanıyodum...
dostluğunuz, mutluluğunuz hep daim olsun...
sorma maibeyaz cim esse nin ahi tuttu gobek etrafi cansimit var simdi fena yaniii :çok üzgünüm: senağlama
sagol ablam evet haklısn bıdahakıne bol sohbet az resim:))
cnm cuma eşimin izin günü malesef gorusemeyız:(

bensiz nasil bulusma yapcaksin datlim aramazmi hic gozlerin beni :1shok:
ahhh misirdanimda burda olsaydi demiycekmisin :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kizlar fotolara bakarken arkadan bakanlari gordunuzmu millet napiyo bu deliler die bizi izliyodu :1shok:
heralde bizden sonra resimlerimizi kapiya asmislardir sengözlerimebaksanab bunlar bidaha gelirse almayin diye:roflol::roflol::roflol:
:lepi::enbuyukkk:

bensiz nasil bulusma yapcaksin datlim aramazmi hic gozlerin beni :1shok:
ahhh misirdanimda burda olsaydi demiycekmisin :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
demez miyiz tatlumm deriz tabi...pozitif enerjiylen seni yanımıza çağıracağım ben sırnaşık şey bi bakmışsın bizimlesinkaydirigubbakcemile5 akşam yine postalarız seni kocana üzülme pozitif enerjiylen tabiisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz

kızlar yaa resımlere baktıkca gozlerım doluyo ne guzeleglendık ogun yaa
ablasının güzeli resimler bir harika çok kıskandım valla okadar istemiştim biliyosun ama olmadı sağlık olsun diyelim...bakıyomda gene bir tane bızdık bulmuşun çok tatlı ya allah analı babalı büyütsün seninkileride severiz artık en yakın zamanda fotografları görünce gözlerim doldu ne planlar yapmıştım bir bilsen ama inşallah bir dahakinde benimde resimlerim olcak senağlama
hepinize saygı ve selamlar gelen arkadaşların ayaklarına sağlık hepsi birbirinden güzel ve hoş bayanlar birdahakine bensiz olmıcak sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:enbuyukkk::nazar:a.s.:nazar:a.s.

ablasının güzeli resimler bir harika çok kıskandım valla okadar istemiştim biliyosun ama olmadı sağlık olsun diyelim...bakıyomda gene bir tane bızdık bulmuşun çok tatlı ya allah analı babalı büyütsün seninkileride severiz artık en yakın zamanda fotografları görünce gözlerim doldu ne planlar yapmıştım bir bilsen ama inşallah bir dahakinde benimde resimlerim olcak senağlama
hepinize saygı ve selamlar gelen arkadaşların ayaklarına sağlık hepsi birbirinden güzel ve hoş bayanlar birdahakine bensiz olmıcak sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:enbuyukkk::nazar:a.s.:nazar:a.s.

oy oy benım bıtanem şeref verdın topıceeee:) ınş bende evlenır evlenmez bı duzıne yapıcam cocuk canem nese saglık olsun gelemedın bulusmaya ama bıdahakıne gelıcegnı bılıyomsenı ve eyşanımı cok opuyom..

kizlar fotolara bakarken arkadan bakanlari gordunuzmu millet napiyo bu deliler die bizi izliyodu :1shok:
heralde bizden sonra resimlerimizi kapiya asmislardir sengözlerimebaksanab bunlar bidaha gelirse almayin diye:roflol::roflol::roflol:
:lepi::enbuyukkk:

ay gulmekden catladım kuzum yaaa ammada cekmısız foto hee :)okadar bagımlı oldum kı bugunde kafa fotosu cekdım :)
şekercım ya bıdahakıne gtcem sıgara ıctgmız yerde oturcam malum yakısıklı bı garson vardı orda dımı ):

ay gulmekden catladım kuzum yaaa ammada cekmısız foto hee :)okadar bagımlı oldum kı bugunde kafa fotosu cekdım :)
şekercım ya bıdahakıne gtcem sıgara ıctgmız yerde oturcam malum yakısıklı bı garson vardı orda dımı ):
sen ne yere bakan yürek yakanmışsın balımm:roflol: biz kendi aramızda fingirdeşirken sen garsonu kestin demek:jeyyar::roflol::1hug:

anacim o bu degil de senin koca kesin fotografci olcak :roflol::roflol::roflol:
sen ne yere bakan yürek yakanmışsın balımm:roflol: biz kendi aramızda fingirdeşirken sen garsonu kestin demek:jeyyar::roflol::1hug:

beyza sen disarda cektirdigimiz foto yu ceken cocugu gorseydin keske
hatunun gozleri radar gibi sende sahitsin hicbi fotoyu cirkin birine cektirdimi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anacim o bu degil de senin koca kesin fotografci olcak :roflol::roflol::roflol:

beyza sen disarda cektirdigimiz foto yu ceken cocugu gorseydin keske
hatunun gozleri radar gibi sende sahitsin hicbi fotoyu cirkin birine cektirdimi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay o cocuk evlıydı manyak ay catladım gulmekden sargım acılcak sımdı ay geberıyom acıdan ...

mısırdan fotoları görünce hasretim depreşti sana. ne güzel geçti o gün yaaa.yabancılık çekerim belki dedim ama hiç çekmedim:1hug::1hug::1hug:

hehehe mısırdan anam hadı nerde devamı getır :)anam garsonla resmım nerde benım hahaha

ayy süper ya çok kıskandım sizi ben şimdi -tatlicadiarzu- bi dahaki buluşmanıza istanbulda olursam yanınızdayım hanımlar

Back