ayy nerden bildin, ben öyle yapıcaktım, ipliğim pazara çıktı :kedi:
ayy gitar mı çalıyosun yoksa delikafadulden
o arada bişi de mırıldanıver işte kız
kız yok sesim kötü benim eyvahedigeldismile ama çalarım bunun yanısıra keman ve mandolin de çalıyorum [/B]
yav benim sesim mikrofonla hoi çıkmi normalde çok hoş sesim varda bende şu beyaz gibi duş altındamı söylesem şarkımı bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni dieeeekaydirigubbakcemile3
canım anlatayım o verdiğim link var ya orda altyapılı yami sadece müzik olan şarkılar var sen onlardan birini, seçip indiricen sonra o çalacak mikrofandan sen şarkını sölicen pc de kayıt edicek donatılarda var kaydetmek için program yani bu akdar basit kareokede sen sölüyosun müzik arkada çalıyo kareokede bu cnım aynı şey yaniya banada anlatın şu kareoke neyin nesıfisfisfis
verdiğiniz linke tıkladım kareokeye ait bişey göremedim:sm_confused:
yani orda şarkı çalıcak bize tek gerekli şey mikrofonmu olucakbilmiyorumkismile
:dance::dance:Benim sevgilimin evinin bir odasında studyo aletleri var kendisi rapçi olurdakaydirigubbakcemile3
Keşke evi burda olsaydı yada ben İzmirde olsaydım ne güzel söylerdim bir Türk sanat musikisiii o da düzenlemesini yapardı boshayallersmile
Müzik ve benim sesim hiphop ve tempooo :sm_cool:
hadi medusa cicim dogruları söyle canın sevgilini görmek istiyor yarışmamızı bahane etmeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeBenim sevgilimin evinin bir odasında studyo aletleri var kendisi rapçi olurdakaydirigubbakcemile3
Keşke evi burda olsaydı yada ben İzmirde olsaydım ne güzel söylerdim bir Türk sanat musikisiii o da düzenlemesini yapardı boshayallersmile
:roflol::roflol:sen çok yaşa emii kız yok canım henüz sesin güzelmi çirkinmi olduğunu ayıredemiyo sadece bi ses işte sende ninnin tamamını söleme canım sesine ne yatkınsa onu söle sırnaşık şeyoyy çenecim jürim benim... olumunekankayizsmile
aslında bebeme söylediğim ninniylen yarışmak vardı ama acıdım sana.
nasılsa benim sabi henüz isyan edecek duurmda değil, eli mahkum dinliyor beni ama sana bu eziyeti yapmaya içim elvermedi..:roflol:
ayyy dur şimdi aklıma geldi benim oğlan dünden beri kusup duruyor, acaba bunun benim ninniyle alakası olabilir mi ki?? :uhm:
kız yok sesim kötü benim eyvahedigeldismile ama çalarım bunun yanısıra keman ve mandolin de çalıyorum [
kızlar bi site buldum kareoke şarkılar var bayada geniş hani bulamayanlar için yardımcı olurki bayada şarkı var
Yerli MD Altyapılar - Keyfi Müzik
site buu bakın
videomu yollancak yoksa sadece ses kaydımı opuyorumnanaktan
ya banada anlatın şu kareoke neyin nesıfisfisfis
verdiğiniz linke tıkladım kareokeye ait bişey göremedim:sm_confused:
yani orda şarkı çalıcak bize tek gerekli şey mikrofonmu olucakbilmiyorumkismile
Benim sevgilimin evinin bir odasında studyo aletleri var kendisi rapçi olurdakaydirigubbakcemile3
oyy çenecim jürim benim... olumunekankayizsmile
aslında bebeme söylediğim ninniylen yarışmak vardı ama acıdım sana.
nasılsa benim sabi henüz isyan edecek duurmda değil, eli mahkum dinliyor beni ama sana bu eziyeti yapmaya içim elvermedi..:roflol:
ayyy dur şimdi aklıma geldi benim oğlan dünden beri kusup duruyor, acaba bunun benim ninniyle alakası olabilir mi ki?? :uhm:
cene bak dıyom acıkca cocuk şarkısı ıle katılcam bugun okulda denemeler yapdım :hulya:
cene bak dıyom acıkca cocuk şarkısı ıle katılcam bugun okulda denemeler yapdım :hulya:
Arkadaşlar ben okuyacağım şarkının demosunu,altyapısını bulamadım:Sohaoldumsmile
Şimdi ben altyapısız mı okuyacağım.Altyapı olmadan sahneye çıkamamkaydirigubbakcemile3
Cidden ne yapacağım bilmiyorum??boshayallersmile