KK Popstarını Arıyor

evet canlarım, yarın öğleden sonra açarım anketi
artık son anda gönderen olursa ona da çalışırım öyle delikafadulden

ama valaha hevesim gitti yaw lastik gibi zadi bari bugece baslatsaydinya

kız çene bugün açılmıcak mıydı anket :dilcikar:
ne helecanla girdim foruma ay yarın öğleden sonra ben evde yokum yaaa offff :roflol:

winampta kı unknown artist benim şakkıdı kaydirigubbakcemile3

ay cok heyecanlı neler cıkıcak kımbılır

delikafadulden delikafadulden

son gün son gün, yarın çekiliyor :teytey:

çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :teytey:

ne cevherler var ne cevherler

çok güzel olcak kızlar, benden tüyolar :teytey:

kızlar saat söyleyemiyorum, çünkü çok aksilik çıkıyor gönderme işi 12'de bitecek, ama ben onları yükleyinceye kadar bazen çok aksilik çıkıyor,
umarım yarın o aksilikler çıkmaz :Saruboceq:

çenebaz, çok istememe rağmen sanırım katılamayacağım bu yarışmaya.mafoldumben çünkü nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum, artı özelden mesaj atarım yardımcı olurum falan yazmışsın bazı arkadaşlara, ben özele girmeyi falan da bilmiyorum:kedi: zaten süre de dolmuş:a015: yetişemedim süreyi uzatmış olsanızda:sinifsinif:

yine keşfedilemediiiiiimmm!!!!senağlamasenağlamasenağlama
katılan arkadaşlara bol şanslar o halde..

bari biz nasıl dinleyip oy vereceğiz, ona katılayım da biraz moral olsun. gerçek ses kazansınalkisalkisalkis

ooy tatlım kıyamam sana :1hug:

profiline bak, msnyi veriyorum :1hug:

konu asansorde kaldi tatlim kaydirigubbakcemile

kıss nolduuuu 2 gün elektrik gitti köyde kızlar bikk ya giremedim deyiii hiç bişiden haberim yok zatii hazırlayamadım şarkımı...of ya offf ...niye benim tayinim çıkmiiiiiii

şekerkızzz selam datlımmm ya ben katılamicimmmm fikir anası olmakla kaldım yarışmanın...offf offff...:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…