KK Popstarını Arıyor

çenebaz yardım çabaların için sağol ama ben bayaa bi uğraştım beceremedim(((((((
makinama videomu yükledim oradan bilg. aktarmayı yapamadım. prog. yüklü değil sanırım video görüntüleyemiyor diyor. resimleri alıyorum normalde. o kadar da kabiliyetsiz değilim yani.. ilk sayfadaki tarifine görede her yeri doğru açtım ama video yüklemeyi yapamadım işte:gitme: messenger ını vermişsin.. onu da açamıyor bilg. bir takım güncellemeler yüklememi istiyor. (

neyse, kısmet değilmiş POPSTAR olmak:a015::çok üzgünüm::gitme:senağlama

katılan arkadaşlara bol şanslar..

sevgilera.s.

yaaa kızlar..benim ki çok kötü oldu ya deneme çekimibi yolladım ben ...

güllerdiyarı çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

happycim rica ederim opuyorumnanaktan

kızlar oluyor napayım yavaş yavaş, siz de upload ettiyseniz bilirsiniz bir videonun ne kadar sürede upload olduğunu
inanın dün bütün gece onları bekledim, sabah 7de yattım, rüyamda hep upload yaptım :roflol:

hemen kalktım, hala upload yapıyorum :roflol:

canım benim çok varmı peki daha.

inadına da pc öyle yavaşladı ki :roflol:

anladı bu kadar insanın beklediğini, naz yapıyo :roflol:

son 1 kızlar :teytey:

Ay simdi bayilacam evet zaten gerektigi zaman pc yacoker ya yavaslar gozukorolasica

inadına da pc öyle yavaşladı ki :roflol:

anladı bu kadar insanın beklediğini, naz yapıyo :roflol:

son 1 kızlar :teytey:
:dance:sositosositoaz kaldı desene kimse 1. liği felan merak etmiyo hee sesleri merak ediyo çatladılar valla kız bende merak ediyorum valla:sm_cool:

konunun metnini hazırlıyorum kızlar, bir de onun için bekletmeyeyim dedim kaydirigubbakcemile3

ayy çok heyecanlandım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…