KK Popstarını Arıyor

ay tövbe yarabbi karaoke yapıyom güya bi de küçücük bacağıma bakmadan kimler geldi kimler geçtiyi deneyim dedim

allahım benim sesim bu kadar kötü müymüş yavvlaelaelaelaelaehiç de farkında değildim demek

kocam yok evde hırsız fobisi yüzünden oturdum bunlara çalışıyom korkmama gerek yok valla hırsız bunları duyarsa arkasına bile bakmadan kaçar ha

ajda pekkan bu şarkıyı nasıl katlettiğimi öğrense valla estetik ameliyat yaptırmaz artık fazlasıyla gerilir cilt yaşı 15 e çekilir:roflol:

:roflol: :roflol:

ayy karnıma kramp girdi ya, biz daha yarışmaya hazırlık aşamasında bu kadar eğleniyoruz, sonuçlar çıkınca kim bilir neler olacak :roflol:

hehhheee ben satrapi kadar sok olmadim allahtan kendi sesimin kotulugunun farkindaydim :roflol:

ayy şu kayıtlar elime geçmeye başlasın ya, çok merak ediyorum delikafadulden
ufak bi tüyo vereyim, herkesin sesine giden bir şarkı vardır, o şarkıyı bulmak mesele olabilir ama dikkat edin
ben bugünlerde her söylediğim şarkıya dikkat ediyorum, bakıyorum bazısında detone oluyorum, yetmiyo, çıkmıyo, diyorum bunu sil seçenekler arasından :roflol:

anam bende bir kac kayit yaptim normalde beyenirler sesimi ama yok dpn dinledim kayd ettiklerimi bu omamis sil.su olmamis sil elim de var sifir.tele ses kaydi yapilinca sadece onu yüklüe biliyormusuz kizlar imageshacka??
yoksam mutlak kamera seklinde mi cekmemiz lazim??

Anacığım daldan dala atlıorum yok o şarkı yok bu şarkı acaba hangisi?En iyi hangisiyse bulmam lazımkaydirigubbakcemile3

aaa çok güzel bende videomu çekeyimde şu yükleme işini hiç anlamıorum be çenebazım....

Canımmm pc deki ses kayıtlarını görmüyor ımageshack

Son düzenleme:
eğer o video işini çözersem kesinlikle katılırım...
hayatımda as denşüklük olur en azından...

Canımın içi istediğin siteden yükleyebilirsin ama site adı vereyim ımageshack adlı siteye girdikten sonra gelen ekranda browse (gözat) var ona tıklıyoruz.Dosya türü yazıyor ımages diye.Değiştirip altındaki video yazısını tıklıyorsun ve ekleyeceğin videoyu seçip gönderiyorsun

saol canım bi deneme yapalım bakalım....
olumunekankayizsmile

allah allahhh videoyu yükledim masaüstüne koydum siteye yüklüm die..
site videomu görmüo ..
nasıl iş ya bu

üffff olmuo yaaaaa...
imageshack sitesi yükliyecegm videoyu görmüo...

ulen zillliler kırk yılda bir erken yattım dün ondada sohbet almış başını gitmiş..çok kıskandım çokk...bu kıskançlık sesime zarar verirmiki acepp..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…