canım zaten bu gidişle yarışmaları alt üst edicem karnım şişti gazdan yaa:roflol::roflol:ay hepiniz harikasınız ya, ne güzel iyi ki bu topiği açmışız, ben böyle keyifli insanlarla nerde tanışacakmışım yoksa :1hug:
asminim evet cicim sadece ses kaydı da olur, ama nasıl yüklersin bilmiyorum, sen biliyorsan bize de söyle, benim istediğim sadece burda ankete sunabileceğimiz sesini duyduğumuz bir link yerimseniben
nisanurum olmadı bu gazla biz senle tvdeki bütün yarışmalara katılırız merak etme :roflol:
lapinum tamam cicim, bulayım şarkını, hemen hallediciim...
bende youtube açamayanlara bi site vereyim Ktunnel evrimii gizliliinizi korumak iin burada! burdan girebilirsiniz canlarım:lepi:evet lapinucum, resim yüklüyor gibi gözat diceksiniz ama videoları seçeceksiniz gözatarken
yoksa resimlere gözatar kaydirigubbakcemile3
canım sana bişey sorucam, sen youtube açabiliyo musun, istediğin şarkıyı buldum
ona göre göndericem linkini
ayy ben de ilk fırsatta başlıcam, evde kimse yokken çığırayım da, alay konusu olmayayım :roflol:
sarkimi sectim valla da gerekli ses kaydetmek icin programlari indirmak lazim :)) bakalim ugrasicam arkadan muzik felan da versem fena olmaz sesim baya kotu zaten maksat eglenmek olsun dalga gecelim komik olsun :))
evet canım aynen :roflol:
önemli olan yarışmak gerçekten opuyorumnanaktan
ay bu söz içten de söylenebiliyomuş demek, kırk yıl düşünsem önemli olan yarışmaktı kelimesini içten söyleyebileceğim aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3
takım arkadaşlarım süperler opuyorumnanaktan
fikir süpermiş :lepi:
şarkı söyleyemediğim tescillenip onaylanmıştır, dinlemekle yetineceğim ancak
kayit yaptim bile ben ama felaket yahu yok bole bisi geberdim gulmekten kendime:)
daha hareketli sarkilar secmem lazim sesim berbat cikiyo slow sarkilarda:))
:roflol: tahmin edebiliyorum canım, çok eğlenmişsindir eminim, ben de tepine tepine gülücem sanırım :roflol:
aslında sabırsızlanıyorum, şu milleti kışkışlayım yarın evden de gireyim stüdyoya boshayallersmile