KK Popstarını Arıyor

canım zaten bu gidişle yarışmaları alt üst edicem karnım şişti gazdan yaa:roflol::roflol:

ayy ben de ilk fırsatta başlıcam, evde kimse yokken çığırayım da, alay konusu olmayayım :roflol:

gaz zamanı gaz zamanı delikafadulden
höldürü höldürü, popstarlarım mega starlarım, divalarım, hadi uykusuz kalmayın sesinizi düşünün beni düşünün
servet yatırdım kasediniz için zemuszemus

ayy ben de ilk fırsatta başlıcam, evde kimse yokken çığırayım da, alay konusu olmayayım :roflol:

sarkimi sectim valla da gerekli ses kaydetmek icin programlari indirmak lazim :)) bakalim ugrasicam arkadan muzik felan da versem fena olmaz sesim baya kotu zaten maksat eglenmek olsun dalga gecelim komik olsun :))

sarkimi sectim valla da gerekli ses kaydetmek icin programlari indirmak lazim :)) bakalim ugrasicam arkadan muzik felan da versem fena olmaz sesim baya kotu zaten maksat eglenmek olsun dalga gecelim komik olsun :))

evet canım aynen :roflol:

önemli olan yarışmak gerçekten opuyorumnanaktan

ay bu söz içten de söylenebiliyomuş demek, kırk yıl düşünsem önemli olan yarışmaktı kelimesini içten söyleyebileceğim aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3

takım arkadaşlarım süperler opuyorumnanaktan

Cenebaz pcye gerek kalmadi zaten Benim telden youtube aciliyo ben odetayi atlamistim yarin arabamda calismalara baslicam yemek aramda ayyy heycan basti ama ben videoya cekecem oyle yolarm yarin aksam tabi calismalarim biterse telefonu nasil unutumya busuru naz yaptim bende

nazını yirim lapinucum, hallolduğuna göre yarın sen de stüdyo çalışmalarına başlarsın
şimdilik çeneden artistlerine kocaman öpücükler, iyi geceler opuyorumnanaktan

arttik arkadaslarimi biyemege cikariyim da oy toplamaya basliyim simdiden aklinialirimsmile
banane ben birinci olcamalsanaalsanasmile

hepiniz birincisiniz zati cicikızçeler opuyorumnanaktan
ışıkları kapatim mi artık :))

kapatalim iyi geceler yarinin yildizlariyiz biz yatip dinlenelim

fikir süpermiş :lepi:

şarkı söyleyemediğim tescillenip onaylanmıştır, dinlemekle yetineceğim ancak

kayit yaptim bile ben ama felaket yahu yok bole bisi geberdim gulmekten kendime:)
daha hareketli sarkilar secmem lazim sesim berbat cikiyo slow sarkilarda:))

fikir süpermiş :lepi:

şarkı söyleyemediğim tescillenip onaylanmıştır, dinlemekle yetineceğim ancak

bambusim valla inanmam, şirinimsin sen benim olumunekankayizsmile
a desen kuş cıvıltısı gelir bana opuyorumnanaktan
ama sen bilirsin tabi dinleyiciye de ihtiyacımız var kaydirigubbakcemile3
diğerleri bilmiyo ama en yetenekli benim aklinialirimsmile

kayit yaptim bile ben ama felaket yahu yok bole bisi geberdim gulmekten kendime:)
daha hareketli sarkilar secmem lazim sesim berbat cikiyo slow sarkilarda:))

:roflol: tahmin edebiliyorum canım, çok eğlenmişsindir eminim, ben de tepine tepine gülücem sanırım kendime :roflol:
aslında sabırsızlanıyorum, şu milleti kışkışlayım yarın evden de gireyim stüdyoya boshayallersmile

nasil kotu nasil detone anlatamam ya.. ay cok komik valla.. bi de kendimi duymuyum diye kulaklarimi kapadim da soledim hani bira kendimden geciyim solerken felan diye.. aman yarabbi.. milletin benden neden kactigini anliyorum simdi :))
neyse ya kotu motu arlarinda en kotuyu de secelim olmazsa birinci olabilirim o dalda :roflol::roflol:

yok canım ben birinciden başka kimseyi ilan etmicem merak etme :roflol:
aramızda sır kalacak :roflol:

belki ben birinci olmak istiyorum sondan bastan ne onemi var :)) maksat zirvede olmak olsun delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…