tamamen özgürsünüz şekerim, istediğiniz gibi... zemuszemus
soyleyemedim
Düslerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
Sana ben siirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummali gizler büyüttüm
Söyleyemedim
sesı dogal olan popstardan bu sarkıyı ıstek olarak ıstıyom..mafoldumben
soyleyemedim
Düslerde sevdim seni söyleyemedim
Sessiz öptüm nefesini söyleyemedim
Sana ben siirler sözler büyüttüm
Sana ben baharlar yazlar büyüttüm
Sana ben hummali gizler büyüttüm
Söyleyemedim
sesı dogal olan popstardan bu sarkıyı ıstek olarak ıstıyom..mafoldumben
tamamdır.akapella okuduğum bir şarkı yollayabilirim.bu arada kendi bestelerimde var ama aşinalık olmadığı için yollamıyorum.yerimseniben
çenebazım,bir dahaki yarışmaya hemen fikir vereyim,beste yarışması da yapın.şarkılarımızı tanıtalım.:asigim:
ay ben de bu şarkıya bayılıyorum sen söleyince hatırladım kızlar ben de istek yapıyom size ben söleyemem bunu büyük ihtimal katletmiim şarkıyı
Ben de acapella okuyabilirim belki...
Süperrr bi fikir ya ben de eklemek isterdim ama benimki izin vermez sesimi kimse duymasın diyebilmiyorumkismileboshayallersmile
ben sorcaktım bu yarışmada baya emek sarfediliyo birinciye ufakta olsa bi hediye verilmeli bence yoksa kuru kuruya olurmu heeç olumunekankayizsmileBazım,Çenebazım Kazen Bey ödül koyacak mı bu yarışmaya da?kaydirigubbakcemile2
He yaaa hepimiz popstar olacak gacılarız.kaydirigubbakcemile3ben sorcaktım bu yarışmada baya emek sarfediliyo birinciye ufakta olsa bi hediye verilmeli bence yoksa kuru kuruya olurmu heeç olumunekankayizsmile
He yaaa hepimiz popstar olacak gacılarız.kaydirigubbakcemile3
gerçi size en güzel hediye kaset zemuszemus
arkasından bi de senaryom var, sinema filminde oynatıcem sizi,
eurovision a bile gönderrim zemuszemus
ayy bana bişeyler oluyo, içime politikacı kaçtı galiba :roflol:
gerçi size en güzel hediye kaset zemuszemus
arkasından bi de senaryom var, sinema filminde oynatıcem sizi,
eurovision a bile gönderrim zemuszemus
ayy bana bişeyler oluyo, içime politikacı kaçtı galiba :roflol:
ayy yok tatlım bee ben onu öle şakasına yazdım assolistlik nerde ben nerde zaten kazanamamda eğlence olsun işte banada meşkale oldu severimde şarkı sölemeyi öle katilim dedim yoksa iddali değilim sesimin güzel olduğunu diyolar ama hastalığım hala geçmedi zaten aksilik olur hep hakeden kazansın canım eminim burda sesi süper olan bayanlar var sibel candan ebru gündeştende güzel sesli olanlar vardır ben onların yanında sönük kalırım bee bi kaç kişiye dinlettim arkadaşlarımda bu akşam çektiğim deneme şarkımı beğendiler ama bakalım şu hastalığı atlatsaydım iyi olcaktı bakalım daha 1 haftam var inş geçer :Saruboceq:olmaz tabi delikafadulden
nisanurum rütbene yazmışsın assolistim opuyorumnanaktan
sen popstarımız ol da hediyeni elden vereyim hihoyyyt