- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.601
Hamile mi?
Ona göre sevineceğim de!
Bu arada ben KADESA'nın kızı olmasını istiyorum. O yüzden KIZ diyorum.
İki oğlanın üzerine bir kız yakışır. :)
Eveet, hamileymiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile mi?
Ona göre sevineceğim de!
Bu arada ben KADESA'nın kızı olmasını istiyorum. O yüzden KIZ diyorum.
İki oğlanın üzerine bir kız yakışır. :)
kızlar yazılanları okumadım msjlara da dönemiyorum ancak yaşadığım şehirde ki doktor ve tahminleri yüzünden 3 gündür mala döndüm..kızlar samsuna gittim ultrasona girdim..tek kese var,normal gebelik ve kesem gayet güzel,haftasıyla uyumlu..kan değerlerinin bu durumda pek önemi yokmuş ve dış gebelik falan değil..2 hafta sonra rutin kontrolümüz var doktor herşey yolunda dedi şimdilik..
artık Allah'tan gelene razıyız inşallah sağlıklı devam eder hep..hepinizi çok öpüyorum,akşama gelirim.
cepten okumak zor oldu ben sona gelinceye kadar kadişten haber gelmiş.
Şimdi problem yokmuş hamilelik devam mı ?
Ay inşallah ya
kızlar yazılanları okumadım msjlara da dönemiyorum ancak yaşadığım şehirde ki doktor ve tahminleri yüzünden 3 gündür mala döndüm..kızlar samsuna gittim ultrasona girdim..tek kese var,normal gebelik ve kesem gayet güzel,haftasıyla uyumlu..kan değerlerinin bu durumda pek önemi yokmuş ve dış gebelik falan değil..2 hafta sonra rutin kontrolümüz var doktor herşey yolunda dedi şimdilik..
artık Allah'tan gelene razıyız inşallah sağlıklı devam eder hep..hepinizi çok öpüyorum,akşama gelirim.
Şiir yazmayı da okumayı da sevmem!
Belli başlı birkaç şiir haricinde tabii...
AKROSTİŞ'te de berbatımdır.
Amma velakin KADESA için bir iki bir şey karalamak istedim. (Yalnız ciddi karalama oldu. Gülmeyin lütfen ilkokul çocuğu ayarındaki şiirime. :76:)
K adesa kadesa
A ğlamasa hep gülse
D ünden bugüne
E ğer, biraz daha iyiyse
S eviniriz buna biz de yürekten çok çok,
A rkadaşımızın mutluluğu kadar önemli bir şey yok!
:78::82::87::90:
Ellerinize sağlık yine çok güzel
Yuh yani fake üyeninde böylesi.
Parkon kadar pambuk düşsün kafana kankam
nedir bu dedikodu dedikodu,bi daha uyumıycam,burda nöbet bekliycem arkamdan atıp tutmayın diye
Yoksun ama gelince okursun :))
O senin yaşadığın şeyi bir programında Üstün Dökmen anlatmıştı. "Bir otobüse binersiniz çocuk katıla katıla ağlıyordur, ne terbiyesiz dersiniz yanında kazık kadar annesi var hiç terbiye vermiyor dersiniz ama çocuk babasını kaybetmiştir, hastaneden dönüyorlardır" demişti.
Bunun gibi bir sürü örnek ...
Süper bir yerden yakalamışsın.
Ay bende mi Londra'ya taşınsam sıcakları hiç sevmem. Londra olmazsa Erzurum yada Alaska'yı düşüneceğim :)))
canlar güzel arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim..evet buradaki doktorum 3 kese olabilir,biri dış gebelik bir kese akmış gitmiş diğeri de küçülüyor demişti bugün değerlerin düşmesi gerekirken normal şekilde yükseldiğini gördük..ben ağlama krizi geçirince eşim dayanamadı samsuna gidelim dedi..orada biz kürtaj günü almayı beklerken doktor 8.8 mm olan 5 haftalık kesemizi gördü..ben de gördüm..dış gebelik yok,ikiz değil..tekrar kan alındı yarın akşam 4 gibi çıkacak sonuç..ama doktor şu anda herşey normal dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi..tabii o sırada herşey olabilir,ona hazırlıklıyım Allah korusun..yani şu anda herşey normal ama yarın herşey değişebilir..
Allah'tan hayırlısını diliyorum.ve sizi çok seviyorum,şiirler,şarkılar,endişeler,benim için sevinmeler üzüntüler çok iyisiniz hepiniz çok..
Canım ciğerim, hakkında hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin, Allah neylerse güzel eyler
Bu arada 3-5 kişiye sürüneydin siteden, misaallllll parkon hamile kalaydı da kürkü unutaydı
Göbeğin şişti kürk olmaz deseydik
Oooo Kadesa super haber, kadesa inanmayacaksin ama ben o bebegin saglikli dogucagina inaniyorum. Sirf senin icin geldim uyuz kiymetini bil.:)
Pakron odesicez seninle.
her şeyin hayırlısı olsun kadesa.
rabim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
Sevindim canım o zaman normal devam eden bir hamilelik söz konusu. Kadesam ilk haftalarda doktora gidince böyle şeyler oluyor, tam anlayamıyorlar. Bende diyecektim sana başka doktora da görünsen diye. Bebişin pıt pıtlarını duyunca rahatlayacaksın. Ben sırf ilk haftalarda kalp atışı belli olmuyor ve benzer durumlar yaşanıyor diye ikinci gebeliğimde 8. haftada gittim doktora.
canım İnşallah sağlıkla doğar ben hala bişi çıkacakmış gibi bekliyorum,bunca garipilkten sonra artık şaşırmam gerçi.
Ben sana bir mesaj atmisim baska bir doktora gitmenle ilgili. Belli olmaz ama ben yine de saglikli dogacagina inaniyorum. Sen de inanmaya calis.
pimpiriklenmeyeyim dedim doktoruma güveneyim dedim ama bugün koptum artık son noktam oldu..bakalım canım yarın çıkacak bi kan testim var ondan sonra daha rahatlarım ama şükrediyorum en azından dış gebelik falan değil..buna da şükür,Allah ömür veririe olur zaten.