- 21 Mart 2011
- 5.595
- 80
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.461
:))))))))
Cudana karar verdim ben sana geliyorum
------
Kankam herşeyi merak etme sen bakayım, o bizim Cudana'yla aramızda
Başımın üstünde yerin var
Biz böyle anlaşırız
Sadece ben anlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))))))))
Cudana karar verdim ben sana geliyorum
------
Kankam herşeyi merak etme sen bakayım, o bizim Cudana'yla aramızda
Buldum buldum evreka ve Kankam BDV derinliklerine dalar...
Başımın üstünde yerin var
Biz böyle anlaşırız
Sadece ben anlarım
Sayemizde bdv kültürüne vakıf oluyorsun fena mı
Bir saattir mutfakta sandalye tepesinden yazıyorum size, birinizde yaşlı kadınsın git salona koltukta rahat yaz demiyorsunuz ama
Ben bir turlayayım sitede, herşey yolunda mı bakayım
Sedulummm medulummmmmMakaram kukaram
Bana acımıyorsan 6.5 aylık kızıma acı teyzesi..Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem
Kendini zorla davet ettiren mune
Sedulummm medulummmmm
Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem
Kendini zorla davet ettiren mune
İyi be yawrum iyiyimm hamd olsun sen nasılsın..Hatun kişisi nasılsın gece alemlere akayım dedin heralde
İyi be yawrum iyiyimm hamd olsun sen nasılsın..
Benim zilli zarife uyudu ee malum 10 gün herifte gececi attım kendimi KK'nın kollarınaa sawruluyorummm...
Bi ara yakışalımmm...
Hayırlı gecelerBoş gelmeyeyim dedim
Kankam boş gelme yazmışBen de küçük birşey getirmek istemedimOf ama bu oldu mu şimdi
Ekranda kocaman çukulata
Kankam boş gelme yazmışBen de küçük birşey getirmek istemedim
Kankam boş gelme yazmışBen de küçük birşey getirmek istemedim
Hoşbulduk canımNasılsınAh nevreste ah yaktın beni gece gece
Ben bilgisayar başında yoğurt kaşıklarken bunu görmek hiç olmadı
Elin baya dolu geldin hoş geldin
Ooo nevreste ne yaptin ya. Can damarimdan vurdun beni. Severim cukuyu ben. :)
Sedulu , MakaraKukara hosgeldiniz.
Hoşbulduk canımNasılsın
Afiyet olsunOoo nevreste ne yaptin ya. Can damarimdan vurdun beni. Severim cukuyu ben. :)
Sedulu , MakaraKukara hosgeldiniz.Tabi ki sende Nevreste. Kizma bak gecikmeli hosgeldin dedim ama sen artik bizden sayilirsin. :)
Ben de iyi sayılırım canım teşekkürlerSıcaklarla boğuşmaktayım bir yandan da açlığımı yatıştırma telaşında
Genel olarak iyiyim
Sen nasılsın
Hayırlı gecelerBoş gelmeyeyim dedim