KK Omegazin :)

Buldum buldum evreka ve Kankam BDV derinliklerine dalar...

Sayemizde bdv kültürüne vakıf oluyorsun fena mı:KK9:
Bir saattir mutfakta sandalye tepesinden yazıyorum size, birinizde yaşlı kadınsın git salona koltukta rahat yaz demiyorsunuz ama:KK14:
Ben bir turlayayım sitede, herşey yolunda mı bakayım:KK51:

Başımın üstünde yerin var :KK16:

Biz böyle anlaşırız :KK70:
Sadece ben anlarım :KK70:

Ben zaten anlamadim.:KK9: Benim gibi arastirmaci kisiligi olan birini yabana atiyorsun. Ben ki Kankam isem bu oyunu bozarim. :)

Sayemizde bdv kültürüne vakıf oluyorsun fena mı:KK9:
Bir saattir mutfakta sandalye tepesinden yazıyorum size, birinizde yaşlı kadınsın git salona koltukta rahat yaz demiyorsunuz ama:KK14:
Ben bir turlayayım sitede, herşey yolunda mı bakayım:KK51:

Goruntulu konussaydik soylerdik ama yazili olunca mazur gor. :p

BDV ye girmiyorum sayenizde girmis bulundum. Bende bakayim bari. :KK8:

Son düzenleme:
Sedulummm medulummmmm :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK16::KK16::KK16::KK16:
Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı:KK51:
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem:KK9::KK9:

Kendini zorla davet ettiren mune:KK9::KK9:
Bana acımıyorsan 6.5 aylık kızıma acı teyzesi..:emir_bebek:
Beni alma göz altına felan.. :KK17:
Kuzum sütsüz kalır.. :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı:KK51:
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem:KK9::KK9:

Kendini zorla davet ettiren mune:KK9::KK9:

Keşke yakın olsan da hazırlasak Mune. :KK9:

Hayırlı geceler:KK16:Boş gelmeyeyim dedim:KK9:
bitter-%C3%A7ukulata.jpg

İyi be yawrum iyiyimm hamd olsun sen nasılsın..
Benim zilli zarife uyudu ee malum 10 gün herifte gececi attım kendimi KK'nın kollarınaa sawruluyorummm... :KK53:

Bi ara yakışalımmm... :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK53:

Bende iyiyim hatunum
Zarife geceleri sorunsuz uyuyor heralde
Yakışalım şekerim yarın geceye ne dersin ? :KK53:

Kankam boş gelme yazmış:KK9:Ben de küçük birşey getirmek istemedim:KK52::KK52::KK52::KK52:

Ooo nevreste ne yaptin ya. Can damarimdan vurdun beni. Severim cukuyu ben. :)

Sedulu , MakaraKukara hosgeldiniz.Tabi ki sende Nevreste. Kizma bak gecikmeli hosgeldin dedim ama sen artik bizden sayilirsin. :)

Son düzenleme:
X