KK Omegazin :)

Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı:KK51:
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem:KK9::KK9:

Kendini zorla davet ettiren mune:KK9::KK9:

Bencede, senin dedikoduları bir kibleyen olursa görürsün sen:nazar:
Mesela başharfi parkuun olan biri:KK53:

sırtımda yine bir soğukluk hissediyorum, pıçak gibin bişi :KK53:

İnsanın kendini bilmesi kadar güzel birşey yok şu dünyada:KK14: bakalım sen ne zaman düşecen mapısa:KK14:
Kendini tut demir parmaklıklar arkasına düşme:KK51:

parkon ensemde olduğu sürece mapısa düşmem an meselesi :KK53: Richard Kimble gibi ben kaçıyorum o peşimde :KK60: nazar boncuğu gibi 10 puanım var geyikten :KK53:

Office yok su an mesajlarini ben alayim. :)

çağırma olayı doğruymuş kankam :KK53: office ve mapıs kelimeleri aynı cümlede geçince kk kendi kendine açıldı bende :KK60: :KK53:

Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı:KK51:
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem:KK9::KK9:

Ooo supersin Mune, herkes boyle yapsa sayilar dolu dolu olur. :KK76:

Ayrica onlari da kiniyorum, Mune'yi cagirmadiklari icin. Mavi kurk icin bile cagrilirsin yani. Cik olmadi. :KK19:

Ooo supersin Mune, herkes boyle yapsa sayilar dolu dolu olur. :KK76:

Ayrica onlari da kiniyorum, Mune'yi cagirmadiklari icin. Mavi kurk icin bile cagrilirsin yani. Cik olmadi. :KK19:

Değil mi ama? Misal parkon kürkte kürk tutturmuş, beleşe kürk mü olur,parkon cık cık cık:KK19:

Son düzenleme:

Hoş geldin Mune.

Ekip olarak davet Kankam ve Jade'ya yakışır.
Hem ben duydum çok da beceriklilermiş, yaşadın :KK1:

Değil mi ama? Misal parkon kürkte kürk tutturmuş, beleşe kürk mü olur,parkon cık cık cık:KK19:

Parkon hep belesci zaten. Yesil kurkte istemiyor illa mavi olacak diyor. Once bir seni davet etsin , sonra anlasirsiniz degil mi yani. Olmuyor Pakron:)

Dip not: Kizdigim zaman ona Pakron diyorum.

Hoş geldin Mune.

Ekip olarak davet Kankam ve Jade'ya yakışır.
Hem ben duydum çok da beceriklilermiş, yaşadın :KK1:

Hoşbuldum:KK16:
Bu tiyoyu verdiğin iyi oldu, menüyü bile mütevazi tuttum daha ne istiyorlar:KK9:
Parkon hep belesci zaten. Yesil kurkte istemiyor illa mavi olacak diyor. Once bir seni davet etsin , sonra anlasirsiniz degil mi yani. Olmuyor Pakron:)

Dip not: Kizdigim zaman ona Pakron diyorum.

Hee göz dikti kürküme, o zaman beleşe olmaz, bana şöyle ağzıma layık bir sofra hazırlasın önce müzakerelere iftar sofrasında başlar sahur yemeğinde devam ederiz, sahurda çok zorlamam aparatif şeyler yiyorum nasılsa:KK51:

Hoşbuldum:KK16:
Bu tiyoyu verdiğin iyi oldu, menüyü bile mütevazi tuttum daha ne istiyorlar:KK9:

Hee göz dikti kürküme, o zaman beleşe olmaz, bana şöyle ağzıma layık bir sofra hazırlasın önce müzakerelere iftar sofrasında başlar sahur yemeğinde devam ederiz, sahurda çok zorlamam aparatif şeyler yiyorum nasılsa:KK51:

Acik arttirmaya ne dersin Mune. Parkon acik farkla onde goturur bence. :)

Şiştttttttttttttt çaktırma yahu :KK51:

Niye sen mi yapacaksin yemekleri :)

N'oluyor yoksa oyuna mı geliyorum:KK37:
Yarına Londra'ya uçak var mıdır acep, gitsem:KK14:
Tabii ben gidiyormuşum kankamın evi kapı duvar, evi terk etmiş, gidersem en azından bir ay çöreklenirim:KK9:

Havalarda sicak fena olmaz. :) Askolsun kal canim. Burdan forumdakileri banlariz. Kurkunu odunc alirim , seni gezmeye gonderirim ben pat pat Parkon'u banlarim iyi olur yani. :KK1:

N'oluyor yoksa oyuna mı geliyorum:KK37:
Yarına Londra'ya uçak var mıdır acep, gitsem:KK14:
Tabii ben gidiyormuşum kankamın evi kapı duvar, evi terk etmiş, gidersem en azından bir ay çöreklenirim:KK9:

Sen hiç oyuna gelir misin? :KK70:

Kankam yaparım tabi, ama duyduğuma göre Mune daha becerikliymiş :)

Cudana,
el sallamamıza gerek yok, gerçeğe benziyor mevzu:KK34:

Mesaj alınmıştır :KK34:

Seviyorum seni Mune , anında damlıyorsun :KK70:

Son düzenleme:
Sen hiç oyuna gelir misin? :KK70:

Kankam yaparım tabi, ama duyduğuma göre Mune daha becerikliymiş :)

Mesaj alınmıştır :KK34:

:))))))))
Cudana karar verdim ben sana geliyorum:KK9:
------
Kankam herşeyi merak etme sen bakayım, o bizim Cudana'yla aramızda:KK9:

X