- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #1.441
İnsanın kendini bilmesi kadar güzel birşey yok şu dünyadabakalım sen ne zaman düşecen mapısa
Kendini tut demir parmaklıklar arkasına düşme
Bencede, senin dedikoduları bir kibleyen olursa görürsün sen
Mesela başharfi parkuun olan biri
İnsanın kendini bilmesi kadar güzel birşey yok şu dünyadabakalım sen ne zaman düşecen mapısa
Kendini tut demir parmaklıklar arkasına düşme
Office yok su an mesajlarini ben alayim. :)
Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem
Kendini zorla davet ettiren mune
Ooo supersin Mune, herkes boyle yapsa sayilar dolu dolu olur.
Ayrica onlari da kiniyorum, Mune'yi cagirmadiklari icin. Mavi kurk icin bile cagrilirsin yani. Cik olmadi.
Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem
Kendini zorla davet ettiren mune
Değil mi ama? Misal parkon kürkte kürk tutturmuş, beleşe kürk mü olur,parkon cık cık cık
Hoş geldin Mune.
Ekip olarak davet Kankam ve Jade'ya yakışır.
Hem ben duydum çok da beceriklilermiş, yaşadın
Hoş geldin Mune.
Ekip olarak davet Kankam ve Jade'ya yakışır.
Hem ben duydum çok da beceriklilermiş, yaşadın
Parkon hep belesci zaten. Yesil kurkte istemiyor illa mavi olacak diyor. Once bir seni davet etsin , sonra anlasirsiniz degil mi yani. Olmuyor Pakron:)
Dip not: Kizdigim zaman ona Pakron diyorum.
Yemek konusunda iyi degilim ama cok guzel yemek ismarlarim. Gelsin Londra'ya Mune, en iyi yere gotureyim.
Şiştttttttttttttt çaktırma yahu
Hoşbuldum
Bu tiyoyu verdiğin iyi oldu, menüyü bile mütevazi tuttum daha ne istiyorlar
Hee göz dikti kürküme, o zaman beleşe olmaz, bana şöyle ağzıma layık bir sofra hazırlasın önce müzakerelere iftar sofrasında başlar sahur yemeğinde devam ederiz, sahurda çok zorlamam aparatif şeyler yiyorum nasılsa
Şiştttttttttttttt çaktırma yahu
N'oluyor yoksa oyuna mı geliyorum
Yarına Londra'ya uçak var mıdır acep, gitsem
Tabii ben gidiyormuşum kankamın evi kapı duvar, evi terk etmiş, gidersem en azından bir ay çöreklenirim
N'oluyor yoksa oyuna mı geliyorum
Yarına Londra'ya uçak var mıdır acep, gitsem
Tabii ben gidiyormuşum kankamın evi kapı duvar, evi terk etmiş, gidersem en azından bir ay çöreklenirim
Cudana,
el sallamamıza gerek yok, gerçeğe benziyor mevzu
Cudana,
el sallamamıza gerek yok, gerçeğe benziyor mevzu
Hayrola aksiyonlu konu mu var. Ben niye hala burdayim.
Sen hiç oyuna gelir misin?
Kankam yaparım tabi, ama duyduğuma göre Mune daha becerikliymiş :)
Mesaj alınmıştır
:))))))))
Cudana karar verdim ben sana geliyorum
------
Kankam herşeyi merak etme sen bakayım, o bizim Cudana'yla aramızda