KK Omegazin :)

Kankam diğer sayına malzeme, koskoca sitenin bayan adminini iftara çağıran olmadı, buna sinirlenen bayan admin omegazin ekibi başta olmak üzere topiğe yazan herkesi göz altına aldı
Zeytinyağlı yaprak sarmayı, süzme mercimek çorbasını ve bezelye yemeğini severim, iftar sonrası sütlü bir tatlıya, iyi demlenmiş çaya hayır demem

Kendini zorla davet ettiren mune

Bencede, senin dedikoduları bir kibleyen olursa görürsün sen
Mesela başharfi parkuun olan biri

sırtımda yine bir soğukluk hissediyorum, pıçak gibin bişi

İnsanın kendini bilmesi kadar güzel birşey yok şu dünyada bakalım sen ne zaman düşecen mapısa
Kendini tut demir parmaklıklar arkasına düşme

parkon ensemde olduğu sürece mapısa düşmem an meselesi Richard Kimble gibi ben kaçıyorum o peşimde nazar boncuğu gibi 10 puanım var geyikten

Office yok su an mesajlarini ben alayim. :)

çağırma olayı doğruymuş kankam office ve mapıs kelimeleri aynı cümlede geçince kk kendi kendine açıldı bende

Ooo supersin Mune, herkes boyle yapsa sayilar dolu dolu olur.

Ayrica onlari da kiniyorum, Mune'yi cagirmadiklari icin. Mavi kurk icin bile cagrilirsin yani. Cik olmadi.

Ooo supersin Mune, herkes boyle yapsa sayilar dolu dolu olur.

Ayrica onlari da kiniyorum, Mune'yi cagirmadiklari icin. Mavi kurk icin bile cagrilirsin yani. Cik olmadi.

Değil mi ama? Misal parkon kürkte kürk tutturmuş, beleşe kürk mü olur,parkon cık cık cık

Son düzenleme:

Hoş geldin Mune.

Ekip olarak davet Kankam ve Jade'ya yakışır.
Hem ben duydum çok da beceriklilermiş, yaşadın

Değil mi ama? Misal parkon kürkte kürk tutturmuş, beleşe kürk mü olur,parkon cık cık cık

Parkon hep belesci zaten. Yesil kurkte istemiyor illa mavi olacak diyor. Once bir seni davet etsin , sonra anlasirsiniz degil mi yani. Olmuyor Pakron:)

Dip not: Kizdigim zaman ona Pakron diyorum.

Hoş geldin Mune.

Ekip olarak davet Kankam ve Jade'ya yakışır.
Hem ben duydum çok da beceriklilermiş, yaşadın

Hoşbuldum
Bu tiyoyu verdiğin iyi oldu, menüyü bile mütevazi tuttum daha ne istiyorlar
Parkon hep belesci zaten. Yesil kurkte istemiyor illa mavi olacak diyor. Once bir seni davet etsin , sonra anlasirsiniz degil mi yani. Olmuyor Pakron:)

Dip not: Kizdigim zaman ona Pakron diyorum.

Hee göz dikti kürküme, o zaman beleşe olmaz, bana şöyle ağzıma layık bir sofra hazırlasın önce müzakerelere iftar sofrasında başlar sahur yemeğinde devam ederiz, sahurda çok zorlamam aparatif şeyler yiyorum nasılsa

Acik arttirmaya ne dersin Mune. Parkon acik farkla onde goturur bence. :)

Şiştttttttttttttt çaktırma yahu

Niye sen mi yapacaksin yemekleri :)

N'oluyor yoksa oyuna mı geliyorum
Yarına Londra'ya uçak var mıdır acep, gitsem
Tabii ben gidiyormuşum kankamın evi kapı duvar, evi terk etmiş, gidersem en azından bir ay çöreklenirim

Havalarda sicak fena olmaz. :) Askolsun kal canim. Burdan forumdakileri banlariz. Kurkunu odunc alirim , seni gezmeye gonderirim ben pat pat Parkon'u banlarim iyi olur yani.

N'oluyor yoksa oyuna mı geliyorum
Yarına Londra'ya uçak var mıdır acep, gitsem
Tabii ben gidiyormuşum kankamın evi kapı duvar, evi terk etmiş, gidersem en azından bir ay çöreklenirim

Sen hiç oyuna gelir misin?

Kankam yaparım tabi, ama duyduğuma göre Mune daha becerikliymiş :)

Cudana,
el sallamamıza gerek yok, gerçeğe benziyor mevzu

Mesaj alınmıştır

Seviyorum seni Mune , anında damlıyorsun

Son düzenleme:
Sen hiç oyuna gelir misin?

Kankam yaparım tabi, ama duyduğuma göre Mune daha becerikliymiş :)

Mesaj alınmıştır

:))))))))
Cudana karar verdim ben sana geliyorum
------
Kankam herşeyi merak etme sen bakayım, o bizim Cudana'yla aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…