KK Omegazin :)

ne mr'ı sorun ne ki? konuşursan geçmiş olsun dediğimi ilet canım.

aslında göbüşümde bebiş olmaması lazım,rahatsızlığım kullandığım iğneler falan biliyosun yani bu mümkün değil pek ama belki çok küçük bi ihtimal bi mucize gerçekleşmiş olabilir 2 gün daha beklemedeyim.

Hiç belli olmaz benim bir arkadaşım tüp bebekle ikizlerden sonra 3. ye normal yolla hamile kaldı

Kadiş hayırdır?
Göbüşünde bebiş olma ihtimali mi var yoksa:KK30:

Kankam sen niye beni alıntılayıp inşallah bebek falan diyon?:KK19:
Benim 3. Ye niyetim yok, sen bana bol para dile:KK19:

Sana para lazim degilmis. Kadesa bana o zengin dedi:)

Ben siyaset topiğinden çıkmıyorum 1 aydır.
Fena sardırdım oraya, artık gitmek istemiyom
:26:
Bağlayın beni, göndermeyin oraya:KK4:

Tariyle konuşursan selam söyle.
Bu arada bende 55 kiloyum diye havalanıyodum, Mune 45 miymiş:KK30:

Gel buraya iki topikte ayni anda bulunamazsin. :)

Soylerim. Havasini atti gitti oyle 73 kilo , yeni aldigi kotunu giyemeyen ben'e yapilmaz ki bu. :KK52:

ne mr'ı sorun ne ki? konuşursan geçmiş olsun dediğimi ilet canım.

aslında göbüşümde bebiş olmaması lazım,rahatsızlığım kullandığım iğneler falan biliyosun yani bu mümkün değil pek ama belki çok küçük bi ihtimal bi mucize gerçekleşmiş olabilir 2 gün daha beklemedeyim.

Sorun daha tam belli degil. Tamam iletirim. :) Insallah onda da birsey cikmayacak.

Seninde guzel haberlerini bekliyoruz.

Ekledim :KK3:

Kadesa hamile misin gerçekten ya? :26:

aslında olmamam lazım ama belki olabilir.

Hiç belli olmaz benim bir arkadaşım tüp bebekle ikizlerden sonra 3. ye normal yolla hamile kaldı
zaten ben ilk bebeklerime doğal yoldan hamile kalmıştım sonra olmadı ve tüp bebek denedik ama şu anda başka bir rahatsızlığım var ve iğne kullanmak zorunda kaldım bir süre yani hamileysem eğer bu çok garip olacak.

Sana para lazim degilmis. Kadesa bana o zengin dedi:)

Sorun daha tam belli degil. Tamam iletirim. :) Insallah onda da birsey cikmayacak.

Seninde guzel haberlerini bekliyoruz.

zengin tabii yatlar,katlar ohhhoooo

ne haber magazinciler, :KK3:
kadesa inşallah gönlüne göre verir rabbim:KK31:

kameralar nerde ayol bi poz vereyim

$20071123_680858_1195844272_j13z.jpg :KK6:

Kadiş hayırlısı olsun canım.
Belli olmaz, belki bir mucize kız çocuğun olur Cudana nın kızı gibi güzel:emir_bebek::nazar:

Kankam sen bunlara inanma canım, bende para ne gezer, gelen tamamen gidiyo, yetmiyor.
Sen bana para dile:KK28:

Belli olmaz, belki bir mucize kız çocuğun olur Cudana nın kızı gibi güzel:emir_bebek::nazar:

Kankam sen bunlara inanma canım, bende para ne gezer, gelen tamamen gidiyo, yetmiyor.

Amin inşallah yakışır da kadesama
2 ogluş , bir kızçe :)

ne haber magazinciler, :KK3:
kadesa inşallah gönlüne göre verir rabbim:KK31:

kameralar nerde ayol bi poz vereyim

Eki Görüntüle 753434 :KK6:

amin canım,İnşallah..

hayırlısı olsun parkonum beni mucizeler pek bulmaz ama :KK14:

Amin inşallah yakışır da kadesama
2 ogluş , bir kızçe :)

inşallah :)

gerçi sanmam hamile olduğumu ama bakalım :KK31:

bişi sorucam o resimdeki şahıs gerçek mi? Allah'ın yarattığına çirkin denmez ama bu ne böyle ya,saçını neden öyle yapmış :KK6:

Sevde gel gel, magazinle ilişkileri sıcak tutmak lazım :KK53: hep "kolay gelsin çocuklar, nasılsınız" falan demek gerek :KK53:

inşallah :)

gerçi sanmam hamile olduğumu ama bakalım :KK31:

bişi sorucam o resimdeki şahıs gerçek mi? Allah'ın yarattığına çirkin denmez ama bu ne böyle ya,saçını neden öyle yapmış :KK6:

sarışın olma sevdası insana neler yaptırıyor töbe töbe :KK9:

Ama benim pek vaktim yok bugun, dersler beni bekliyor. Eee nasilsiniz? Nasil gidiyor magazin? is cikiyor mu? :)

X