- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Aaaaa ama o zaman oku oku bitmez ki ,
çok haber birikir :)
aa ne faydalı bir konu olmuş, tanem lisoş ve nevoş mu bulşmuşChuky: Kaynının doğumgünü partisine Kankam’ı çağırmayan Chucky'nin, Kankam ile arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Bu yüzden, birkaç gündür kendisi haber merkezimize uğramamakta.
Kankam: Yeni aldığı 38 beden kot pantolona aşık oldu. Bedeni ona uymamasına rağmen, bir türlü kıyıp değiştiremedi. Yeni kotunu 2018’de giymeyi planlıyor.
Greenjade: Kankam’ın yeni aşk hikayesini dinleyen Jade, ex aşkı olan 36 beden kotu hatırlayıp, hüzünlendi.
Nevreste: Tanem111 ve Lisabella ile buluşan Nevreste, KK sayesinde tanışıp, daha sonra görüşmenin, çok farklı ve güzel bir duygu olduğunu dile getirdi.
Tugcecan: Norveç Fiyortları & Kuzey Buz Denizi seyahati dün biten Tugcecan, herkesi çok özlediğini söyledi.
Selena19, tuubbaa, Burcu31: Üyelikleri iptal olan arkadaşlarımız.
YaseminA: 9 aydır evli olan Yasemin, sonunda, eşine ta nişanlılık döneminde vaat ettiği haftalık yemek listesini hazırladı.
Limon: Kafası baya bir karışık olan Limon; aşk ve iş yaşamındaki gelişmelerin, önümüzdeki günlerde netlik kazanacağını belirtti. Omegazin ekibi olarak, kendisine, ''kafana tokadan başka bir şey takma'' diyoruz.
Losiss: Ramazan alışverişine çıkan Losiss, kendini alışveriş çılgınlığına kaptırıp, zonglayan ayaklarla eve geldi.
Kazen: Geçtiğimiz günlerde, Ramazan Masası Özel Yarışması’nın startını verdi.
Julia: Yarın sevgilisiyle Erdek sahiline gitme ihtimali olan Julia’ya, Omegazin ekibi olarak, aşkın denizinde fazla açılmamasını tavsiye ediyoruz.
Surrender: Dün misafirleri olan Sör, oldukça yoğundu.
Gülümsün: Elinden geldiğince Omegazin ekibine, haber konusunda yardım edeceğini kaydetti. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Soslusarma: Soslusarma ismini alan For a change, Soslusarma’nın, aslında bir çeşit tatlı olduğunu söyleyip, herkesi şaşırttı.
Beba: Fakültedeki sınavlarının sonunda bittiğini açıklayan Beba'ya, hiç bitmeyecek olan hayat sınavlarında başarılar dileriz.
ve Mune: Kazen’i banlamayı düşünen ama tarihine karar veremeyen Mune, banın tarihi konusunda Kazen’e danıştı.
Yok be, isler kesat bugunlerde:)
Hım ondan diyorsun yani :)
Peki bekleyelim bakalım
aa ne faydalı bir konu olmuş, tanem lisoş ve nevoş mu bulşmuşhani nirde resimler, görmeden inanmaam fotosuz magazincilikmi olur
Bekleyelim bence de.:)
Turkiye ye geleyim de Jade ile herkesin evine konuk olacagiz. Bizden kacmaz
Yazın o zaman :)
Cudana sonunda Pınar Altug'a benzetildiğini açıkladı :)
(Her ne kadar ben kendimi benzetmesem de öyle söylüyorlar)
Yazın o zaman :)
Cudana sonunda Pınar Altug'a benzetildiğini açıkladı :)
(Her ne kadar ben kendimi benzetmesem de öyle söylüyorlar)
Kacmiyoruz zaten, bekleyebilirsiniz efem:)ciddiye alır beklerim ona göre
+1. Senin ikizin mi var Cudi cok sasirdim.
Kacmiyoruz zaten, bekleyebilirsiniz efem:)
+1. Senin ikizin mi var Cudi cok sasirdim.
Kacmiyoruz zaten, bekleyebilirsiniz efem:)
hangi halineen son hali ilk halinden daha genç
Evet hemen fotoya baktın değil mi?
Hah ha
Sen benzettin mi Kankam?
En son halini falan bilmiyorum da çocuklar duymasındaki haline diyeyim
Gerçi bende günden güne gençleşiyorum o ayrı tabi
hımmm maşallah o zaman, ben beğeniyorum güzel hatun
Sagol Datlucadu :)
Ben de beğenirim ama sevmem :)
tamam, beklemedeyim
Evet hemen fotoya baktın değil mi?
Hah ha
Sen benzettin mi Kankam?
En son halini falan bilmiyorum da çocuklar duymasındaki haline diyeyim
Gerçi bende günden güne gençleşiyorum o ayrı tabi
bende sevmiyom oyunculuğunu, kazık yutmuş gibi
:))
Hemen baktin mi derken. Profilimde ciktigi icin resmin haliyle bakiyorum.
Bilmem fotodan cok benzetilmez. Hem o kadin biraz toplu, seninle alakasi yok sen daha citi pitisin.
Aynen öyle :)
Hemen kilo olarak bakmışsın Kankam algıda seçicilik bu olsa gerek :)
Evet benim kafam onun kafasından küçük :)
Bir de ondan zayıfım
Harika ya..
Süper bi çalışma, tebrik ediyorum.
Teşekkürler... :)
Ben çalışanım burda, patron Kankam.
Askolsun Jade ortagiz biz:)
_AS_ yine bekleriz.