KK Omegazin :)

Gunaydin bize.

Biz: Omegazin ailesi.

USB im calisiyor tikir tikir, gondermeme gerek kalmadi. Iyi oldu 3 hafta laptopsuz kalacaktim cunku.

Dun Leon ve benim nostalji turumuzdan keskin kararlar aldim. Bos seyleri takmayin, bosverin inceldigi yerden kopsun.

Son düzenleme:
Bundan seneler önce bir gün ben iş yerinde sıkılmışken benden yaşça büyük iş arkadaşım bir hanım bana " Boş koy topraaaam! " demişti. Her ne kadar ben boş koyamasam da herkese tavsiye ederim.

Bundan seneler önce bir gün ben iş yerinde sıkılmışken benden yaşça büyük iş arkadaşım bir hanım bana " Boş koy topraaaam! " demişti. Her ne kadar ben boş koyamasam da herkese tavsiye ederim.

:))))))

Bazen cok dolunca hayattan tamamen kopmak gerekiyor. Bugun dizi izleme gunum yarin hayatima kaldigi yerden devam edicem.

Yeni haber diyorsun.:) Gule gule kullan.

Benim Laptopta sorun yok artik sayende. :) Kararlarindan donmuyorlar . £20 gibi komik bir rakam teklif etmisler. Gondermeme karari aldim, zaten calisiyor.

evet yeni haber
saol çok teşekkürler :) en iyisini yapmışsın.

marka ve modeli nedir senınkının? özelden mesaj atabılırsın

Son düzenleme:
evet haklısın. zaten sorunu halletmişsin :=)

Hardware degilde, sorun software de olunca hallediyorum. Hardware konusunda sadece ram i yukselttim simdiye kadar.

Birde eski laptopun klavyesini cikarmistim. Manyakim ben. :)

Normal pc de daha cok parca degistirme imkani var, laptop kucuk oldugu icin kisitli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…