KK Omegazin :)

d
ben elimdeki kitaba başladıysam yarım bırakmıyorum, kötü mötü okuyorum mecburen en azından olumsuzda olsa bir fikrim oluyor

bende yarım bırakmam Vedat Türkali'nin bir kitabı 3 senede okudum. Araya başka kitaplar girdi ama gene bırakmadım.

Son düzenleme:
2 gün önce kan testi yaptırmıştım, bugünde tekrarı vardı akşamı beklemedim öğlen yaptırdım testi allaha şükür güzel artmış onu söyledim

Saglikli ol da bebiste saglikli olsun..

Sabirli degilim ben artik. Eskiden olsa okurdum ama simdi sabrim cok cabuk tukeniyor:))

bende yarım bırakmam Vedat Türkali'nin bir kitabı 3 senede okudum. Araya başka kitaplar girdi ama gene bırakmadım.
rekora koşmuşsun, 3 senede okuduguna göre aklında hiçbir şey kalmamış olsa gerek
ya da sürekli baştan mı başladın
Saglikli ol da bebiste saglikli olsun..

Sabirli degilim ben artik. Eskiden olsa okurdum ama simdi sabrim cok cabuk tukeniyor:))

bende sabırsızımdır sanırım istek lazım

Bu yeni kimliğim kızlar söyler kim olduğumu Yazmasamda takip ediyorum, listeye girmek için rapor verme kısmını yapamıyorum. D

O yüzden de aktif olamadım

farkındayım ama eskı kımlığınde de bu resmı kullanıyorduysan
yıne de pek gelmıyordun sen
ismini şuan telaffuz edemıyorum ama, sen söyle benımde dilimin ucundan gitsin

Elmayra'ya ne oldu, baktım mapuslukta birşey göremedim. Hoş bende birşey yapmadan çok düştüm mapus damlarına ya neyse

Aslında hiç sabırlı değilimdir, üstelik çok sabırsızımdır ama azmettim bitirdim. Burcum kova

Iyi yapmissin. Ben eskiden 2 gunde bir kitap bitirirdim simdi o enerji yok bende. Ilgimi cekmedi mi birakiyorum ama biraktigim kitap yok daha. Iyi seciyorum sanirim. Biraktigim film cok oldu ama...

Aus ta kova. Herkesin burcunu tek tek dokucem ortaya:))

farkındayım ama eskı kımlığınde de bu resmı kullanıyorduysan
yıne de pek gelmıyordun sen
ismini şuan telaffuz edemıyorum ama, sen söyle benımde dilimin ucundan gitsin

saklanıyorum nasıl diyeyim ki

hemen hemen hep buydu ama geziden sonra tomaya karşı duran bayraklı bir çocuk koymuştum.

kankam ben ne burcuyum :)

ben de zülfü livanelinin son kitabını aldım (kardeşimin hikayesi) ama sadece iki sayfa okuyabildim

Okumuyorum de bitsin hybris ne ugrasiyorsun :))

Aklimda tutuyorum gayette yetenek , hafiza ve ongoru gerektiren bir is .
..................senın burcun neydı?
kankam ben ne burcuyum :)

ben de zülfü livanelinin son kitabını aldım (kardeşimin hikayesi) ama sadece iki sayfa okuyabildim

sadece 2 sayfa mı :) o kitabı çok övüyorlar, okumadım ben daha.
günde 20-30 sayfa ile başlayabılırsın kadesa, bır de sıkılacagın ve sayfa sayısı fazla olan kıtaplardan başlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…