- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.261
Kadiş bir de kabak vardı di mi?
Benim oteki nickle en son banlanmami bilen var mi? Biri abisine uygun kiz bulamadigindan yakiniyordu. Butun kizlara da yollu demisti. Bende abisine talibim dedim, lakeoftears da oyle bende talibim dedi. London Buckingham palace e gelince beni bulurlar dedim. Geyik yapanlarin hepsi banlandi, konu ucuruldu. :))
Karaca83 de ordan ban arkadasimdir benim.
benim ilk banım birine verdiğim "hahahah koptum" cevabı yüzünden olmuştusiteye gülerek geldim, gülerek gittim iyi mi
Konuyu hatırladım da akıbetini hatırlamadım :)
Benim de ilk cezam uyarıydı ve konu cicili bicili atletler
Aaa benimde Cudana, anam demiştim cicili biçili konudan uyarı yidim, ama bu haksızlık deyü calimero ya bağlamıştım...
Ofis zanımca uyarı alırsın ban olmaz, tecrübelerime dayanarak söylüyorum...
Benim ilk banim Kazende gelmisti. Ne bileyim jigololarla ilgili konu acilmayacagini. O zamanlar yeniydim.Hey gidi gunler. Simdi olsa acar miyim hic.
İyi geceler kankam da o resim için bir tercüman lazım bize
Sana tercume yok, beni crndgn ye benzetmissin etkisinden kurtulamiyorum simdi.
ay aşkolsun benzettim tamam ama bir sor bakalım niye benzettim
Niyeymis sevdenur hanimefendi. Sen sabaha kadar ancak cevap verirsin , ciktim ben.
çık çık iğneyi batır çık bikere geç gelmemin sebebi var hanfendi sahur yemeği hazırlıyordum,yedim anca gelebildim.Sebepe gelince canım cancazım ben o nicktekı hanımla senı hep karıstırıyordum sonra sonra ayırt ettım.Sende kısa,öz ve sert yazıyorsun oda öyle yazıyordu yoksa sen eşsizsin, cihan-i alemde sen gibisi var mı
Bak hala tavır yaparsan doğum günümü ölüm günüm yaparım suçlusu da sen olursun hee