KK Omegazin :)

Kızı garip buldunuz yüklenin bakalım :KK14:

Neyse ki aranızda bir ben vicdanlıyım, Office mapıstayken ne istersin canım? Arkandan göbek atmam şunlar gibi :63: Çizgili mapıs kostümlerini hazırladım şimdiden, kıymetimi bil.

canım 6 hafta 3 günlük ama kesede bebek yok...gelecek salı tekrar doktora gidiyorum..işte böyle..sen nasılsın?

PARKON ofisi canlı yayında banlayın da izleyelim çekirdeğim hazır :KK14:

Bu kız da benim kızım gibi 9. haftayı bulduracak sana.
Bak göreceksin :)
Demedi deme :)

Edit: Aaaaa kız dedim değil mi?
Bak Allah söylettti :)

Son düzenleme:
allahım ne ka sevenim var gözlerimde ki yaşlara ve intikam listesini hazırlamaya engel olamıyorum :KK53: canlı yayında gitmesem bari, siteyi bakıma alın ben o ara gideyim :KK53:

depresif kutunu boşalt yavrım, kutu dedim de kutumda kesin büyük var :KK43: parkonun ispatıyla hem geyik, hem polemik ve kadişin çıtlattığı çekirdekler bittim ben :KK43:

allahım ne ka sevenim var gözlerimde ki yaşlara ve intikam listesini hazırlamaya engel olamıyorum :KK53: canlı yayında gitmesem bari, siteyi bakıma alın ben o ara gideyim :KK53:

depresif kutunu boşalt yavrım, kutu dedim de kutumda kesin büyük var :KK43: parkonun ispatıyla hem geyik, hem polemik ve kadişin çıtlattığı çekirdekler bittim ben :KK43:

Ceza puanin azmis, yine iyisin. :)
Benim son 1 haftada sadece 10 olan puanim, 30'a cikmis.

Bu kız da benim kızım gibi 9. haftayı bulduracak sana.
Bak göreceksin :)
Demedi deme :)

Edit: Aaaaa kız dedim değil mi?
Bak Allah söylettti :)

benim pek umudum yok canım doktorda çok olumlu değildi ama bilmiyorum Allah büyük..İnşallah senin dediğin gibi olur mutluluktan uçarım o zaman.

canım 6 hafta 3 günlük ama kesede bebek yok...gelecek salı tekrar doktora gidiyorum..işte böyle..sen nasılsın?

PARKON ofisi canlı yayında banlayın da izleyelim çekirdeğim hazır :KK14:
Dur hemen banlıyayım:KK53:
Yanlız Mune okursa burayı ofisi değil beni banlıycak sahtecilikten:KK53:

Korkma Ofisi'm acımıycak, hemen biter 1 hafta dediğin:KK14:

Kızı garip buldunuz yüklenin bakalım :KK14:

Neyse ki aranızda bir ben vicdanlıyım, Office mapıstayken ne istersin canım? Arkandan göbek atmam şunlar gibi :63: Çizgili mapıs kostümlerini hazırladım şimdiden, kıymetimi bil.

getir nickim getir, picama, uzun pazen don (malum havalar sıcak 2 gece bile olsa bakımlı olmak gerek), bir de börek içinde törpü getir :KK53: arkadaşları da göbek atarken kamereya al, ileride lazım olur :KK53:

Hoşbulduk da neden banlanacak?
Hangi konudan, dur ben bir mesajlarını tarayayım onun :KK70:

Ama doğru en az 1 hafta yiyecek ki ne olduğunu anlasın, hoş 3 gün bile yetiyor :)

Duydun mu officeeee :KK1:

ahh arkamda bir pıçak buldum cudana kimin acaba biliyor musun :KK53: Mune beni banlamazsa asıl eğlence o zaman :KK60:

ben kaçtım kızlar bebişimi yatırıp bir keyif yapayım azıcık.:KK55:
office gorüşemezsek iyi geceler. Allah kavuştursun diyeyim bari:KK53:

kavuşacağız tabisi 2 gece dediğin ne, dönüşüm muhteşem olacak ama :KK53:

Ceza puanin azmis, yine iyisin. :)
Benim son 1 haftada sadece 10 olan puanim, 30'a cikmis.

hehehehe içimi rahatlattın sevde :KK53: 30 puanla kaç gece kaldın mapıs damlarında? :KK53:

benim pek umudum yok canım doktorda çok olumlu değildi ama bilmiyorum Allah büyük..İnşallah senin dediğin gibi olur mutluluktan uçarım o zaman.

için rahat olsun kadişim, süper haberlerle döneceksin buraya eminim.

çoook eskiden sinir bozucu topiği vardı kk da olay olmuştu hatta bazı arkadaşlar oranın kadrolu kib uzmanı olmuşlardı ne yazsak kibliyorlardı,neyse...birgün elmayra diye bir üye arkadaş şimdi mapus damlarında,bana özel msj atıp bi konu linki verdi konunun adı patlıcan..biri sormuş kızlar patlıcanı ipe dizerken tuzlayıp mı diziyorsunuz tuzlamadan mı lütfen objektif olun demiş..

ben tuzal gitsin ölü onlar yazdım,elmayra başka bişi yazdı,3-5 arkadaş da konuyla dalga geçtik ama nasıl geçmeyeceksin ki?sonra o günde bugün gibi geyik yapıyoduk canlı yayında hepimiz tek tek banlandk em son nihil kaldı o da o konuya kaç tane patlıcanın var ki diye yorum yapmıştı :KK9:

zavallı nihil şu gitti bu banlandı diye sayıyordu ve en son msjı şu oldu; mune hanım merhaba dolunay var da bugün bende ağda yapıyordum :KK53:

ve ban ban....Allah sonunu benzetmesin kuzum :KK9:

Kızlar ben geldim :)

Ne yapıyorsunuz?

Kadesam nasıl oldun?

Kankam geçmiş olsun.

Başka da bir şeyden haberim yok.
Var mı havadis?
Kim nereye gidiyor ne oluyor ?
Bir aydınlatın :)

Sagol canim insan gelir bir corba yapar. Nasil arkadassin sen. :KK6:

Hoşbulduk da neden banlanacak?
Hangi konudan, dur ben bir mesajlarını tarayayım onun :KK70:

Ama doğru en az 1 hafta yiyecek ki ne olduğunu anlasın, hoş 3 gün bile yetiyor :)

Duydun mu officeeee :KK1:

Son yazdigi hamile konusu. Tartismaya degmeyecek konu ya. Banlanmaya degmez. :26:

Bana da kiz gibi geliyor Kadesa. :nazar:

Office aglama. O ceza puanin 30 olmadan buralara gelme. :KK14:

Son düzenleme:
hehehehe içimi rahatlattın sevde :KK53: 30 puanla kaç gece kaldın mapıs damlarında? :KK53:

için rahat olsun kadişim, süper haberlerle döneceksin buraya eminim.

30'la 3 gun oluyor. Tam 72 saat. Birsey degil ya. :KK53: Yaparsin sen :)

Sagol canim insan gelir bir corba yapar. Nasil arkadassin sen. :KK6:

Son yazdigi hamile konusu. Tartismaya degmeyecek konu ya. Banlanmaya degmez. :26:

Bana da kiz gibi geliyor Kadesa. :nazar:

Office aglama. O ceza puanin 30 olmadan buralara gelme. :KK14:

Yanımda olaydın yapardım :)

Hakikaten ya o konuda ne çok şey konuşulmuş okumadım da saçma bir açıklamaya 33 sayfa :KK1:

Ofis ben baktım banlanmayacaksın :)

Banlanacak bir şey yapmamışsın ki :)

Muneye de söyleyelim böyle :KK50: bişi yapmadı o hem daha küçük diye arkamdan konuşun cudanam gitmiyim mapıslara :KK50:

çoook eskiden sinir bozucu topiği vardı kk da olay olmuştu hatta bazı arkadaşlar oranın kadrolu kib uzmanı olmuşlardı ne yazsak kibliyorlardı,neyse...birgün elmayra diye bir üye arkadaş şimdi mapus damlarında,bana özel msj atıp bi konu linki verdi konunun adı patlıcan..biri sormuş kızlar patlıcanı ipe dizerken tuzlayıp mı diziyorsunuz tuzlamadan mı lütfen objektif olun demiş..

ben tuzal gitsin ölü onlar yazdım,elmayra başka bişi yazdı,3-5 arkadaş da konuyla dalga geçtik ama nasıl geçmeyeceksin ki?sonra o günde bugün gibi geyik yapıyoduk canlı yayında hepimiz tek tek banlandk em son nihil kaldı o da o konuya kaç tane patlıcanın var ki diye yorum yapmıştı :KK9:

zavallı nihil şu gitti bu banlandı diye sayıyordu ve en son msjı şu oldu; mune hanım merhaba dolunay var da bugün bende ağda yapıyordum :KK53:

ve ban ban....Allah sonunu benzetmesin kuzum :KK9:

hahahaha gecenin kahkahasını burada attım :KK60: allahım o patlıcan konusunda olsaydım, hayattaki en zevkli ve komik ban olmuş o :KK60: nihilin son mesajı dehşet ama :KK60: sonumuz benzemesin allah korusun :KK60: en feci korkum tam mesajı cevapla tuşuna basıp alacağım "polemikten banlandınız üzgünüm :KK43:" mesajını almak :KK53: sonra sizi burada gülerken görmek ve cevap verememek :KK53:

Benim oteki nickle en son banlanmami bilen var mi? Biri abisine uygun kiz bulamadigindan yakiniyordu. Butun kizlara da yollu demisti. Bende abisine talibim dedim, lakeoftears da oyle bende talibim dedi. London Buckingham palace e gelince beni bulurlar dedim. Geyik yapanlarin hepsi banlandi, konu ucuruldu. :))

Karaca83 de ordan ban arkadasimdir benim. :p

X