KK Omegazin :)

benim ilk banım birine verdiğim "hahahah koptum" cevabı yüzünden olmuştu :KK53: siteye gülerek geldim, gülerek gittim iyi mi :KK60:

Benim oteki nickle en son banlanmami bilen var mi? Biri abisine uygun kiz bulamadigindan yakiniyordu. Butun kizlara da yollu demisti. Bende abisine talibim dedim, lakeoftears da oyle bende talibim dedi. London Buckingham palace e gelince beni bulurlar dedim. Geyik yapanlarin hepsi banlandi, konu ucuruldu. :))

Karaca83 de ordan ban arkadasimdir benim. :p

Konuyu hatırladım da akıbetini hatırlamadım :)

Benim de ilk cezam uyarıydı ve konu cicili bicili atletler :KK37: :KK1::KK33:

Aaa benimde Cudana, anam demiştim cicili biçili konudan uyarı yidim, ama bu haksızlık deyü calimero ya bağlamıştım...

Geyik yapılmıştı ben de hepinize çok güldüm yazmıştım ondan uyarı geldi de

Şimdi baktım İlk 30 puanlık ceza almışım Editörden yani Kazen'den,
konu ise KOCAMIN BİTMEYEN ODUNLUKLARI'ymış :KK53:

Ofis zanımca uyarı alırsın ban olmaz, tecrübelerime dayanarak söylüyorum...

hiç uyarı almadım nasıl olacak acaba çok helecanlıyım :KK53: (şair burada; bana ban verme sadece uyarı ver Mune, ne olur Mune, tatlı Mune, iyi kalpli Mune demek istiyor :KK60: )

Benim ilk banim Kazende gelmisti. Ne bileyim jigololarla ilgili konu acilmayacagini. O zamanlar yeniydim. :KK60: Hey gidi gunler. Simdi olsa acar miyim hic.

konuya bayıldım bayıldım :KK60:

Iyi geceler Omegazin Ahalisi,

$602668_468720633224321_747569697_n.jpg

Sevgi ol ki, biri seni geri sevebilsin.
Yardimsever ol ki, biri sana geri yardim edebilsin.
Bir arkadas ol ki, biri sana geri arkadas olabilsin.
Affet ki , biri seni geri affedebilsin.
Durust ol ki, biri sana geri durust olabilsin.
Gulumse ki, biri sana geri gulumseyebilsin.

Sunu her zaman hatirla, disari verdigin iyi seyler sonunda bir gun sana geri donecektir.

Son düzenleme:
Niyeymis sevdenur hanimefendi. Sen sabaha kadar ancak cevap verirsin , ciktim ben. :KK55:

çık çık iğneyi batır çık bikere geç gelmemin sebebi var hanfendi sahur yemeği hazırlıyordum,yedim anca gelebildim.Sebepe gelince canım cancazım ben o nicktekı hanımla senı hep karıstırıyordum sonra sonra ayırt ettım.Sende kısa,öz ve sert yazıyorsun oda öyle yazıyordu yoksa sen eşsizsin, cihan-i alemde sen gibisi var mı:KK9:
Bak hala tavır yaparsan doğum günümü ölüm günüm yaparım suçlusu da sen olursun hee

çık çık iğneyi batır çık bikere geç gelmemin sebebi var hanfendi sahur yemeği hazırlıyordum,yedim anca gelebildim.Sebepe gelince canım cancazım ben o nicktekı hanımla senı hep karıstırıyordum sonra sonra ayırt ettım.Sende kısa,öz ve sert yazıyorsun oda öyle yazıyordu yoksa sen eşsizsin, cihan-i alemde sen gibisi var mı:KK9:
Bak hala tavır yaparsan doğum günümü ölüm günüm yaparım suçlusu da sen olursun hee

Peki o üyenin ikinci üyelikten gittiğini biliyor musun? Engelliyim diye yalan söylediğini ve insanları kandırdığını? Benim UI olmama sebep olanlardan biri olduğunu? Sen olsan böyle bir nickle benzetilmek ister miydin? Bu gruptan uzak durmama rağmen hala seninle uğraşanlardan biri olduğunu hatırlamak ister miydin?

Yazılarım sert olabilir ama asla ve asla onlar gibi ruhsuz değilim. İnsanların yaşlarıyla, yazılarıyla, imzalariyla dalga geçecek kadar küçülmedim. Bu maskeler sadece onlara aittir. Neden biliyor musun? çünkü benim "onların aksine" onların dışında bir hayatım var ve onları takip etmiyorum.

P.S. Muhtemelen banlanırım bu mesajımdan dolayı ama olsun. Allah kabul etsin Sevdenur.

Son düzenleme:
Kankam sana özel mesajla yazmam gerekenleri yazdım ama burada bir ekleme yapmak istiyorum.İnsan bilmediklerinden mesul değildir ben yazdıklarının zerresini bilmiyordum.Kasten bir benzetme yapmadım ki bunları bilerek yapsa idim zaten amacım çok farklı olmuş olurdu.Dediğim gibi beni tek üzen yapmadığm birşey yüzünden olumsuz tepki almak.Sonuç sana kalmış ya bana inanırsın ya da beni hiç tanımamışcasına inanmazsın.Ama ben seni kırdıysam özür dilerim.

X