- 7 Mart 2013
- 3.680
- 14
- Konu Sahibi KankamStyle
- #2.021
İyileştin inşAllah iyi seyirler:)
Iyilesmedim ama agirlasmasin diye evde kaldim bugun. Agirlasirsa 1 aydan fazla suruyor.
Muhbir'i izliyorum tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyileştin inşAllah iyi seyirler:)
Iyilesmedim ama agirlasmasin diye evde kaldim bugun. Agirlasirsa 1 aydan fazla suruyor.
Muhbir'i izliyorum tavsiye ederim.
Ne oldu loooo neyin var? Geçmiş olsun
Usutmusum canim cok onemli degil. Oturdum film izliyorum. :)
Sagol .
Öpeyim de geçsin diyeceğim sana dinlen sıcak bi şeyler iç
Opecek bir yer yok
Dinleniyorum ucuncu filme basladim.
Selam omegazin ekibi
Tatildeydim yen geldim baktım şöyle bir takibe alınmış konulara da o lif konusu ne öyle yahu
Okurken gözümden yaş aktı
Selam omegazin ekibi
Tatildeydim yen geldim baktım şöyle bir takibe alınmış konulara da o lif konusu ne öyle yahu
Okurken gözümden yaş aktı
Sağol canım , ilaç falan vermedim zaten . Sağolsun dün gece cudana da çok yardımcı oldu .İlaç harbiden aptallaştıran ve 5 yaş altına tavsiye edilmeyen bir ilaç.
Bu arada dün yolda çok komik bir anımız oldu officem çişle Arabadayız , çişim geldi dedi , durdurduk arabayı yolda , torpidoda plastik bardak vardı , bu işimizi görür dedim , len bardak doldu dolacak bitmiyooo hala , dedim dur annem tut , tamam tuttum anne dedi , bir bardak daha getirdim o da doldu Yavrum benim nasıl da başardı iki bardak arası durdurmayı yoksa direk oto yıkamacıya
ben benim 4.yaşında ki tekne kazıntısını hep böyle iyileştiriyorum anne düştüm çok acıdı öp diyor bak ateşim çıktı öp diyor geçiyormuş ağrıyan yeri öpünce oh keyif yap ayıp filimler izleme mübarek ay günah
Selam; sorma bende koptum orayı okuyunca
Hosgeldin.
Bende begendim o konuyu, yaraticiydi :)
Yılın enleride yer almalı o konu
kankam geçmiş olsun
auscum ben birşey çıkmayacağını tahmin ediyordum ama tabii takip etmek lazım.
bana gelince haberler karışık ve pek olumlu gibi değil zamanın biraz geeçmesi lazım netleşmesi için.
Hoşbuldum cudana abla estağfirullah ben bişey yapmadım bırazcık dürttüm okadar.Ayrıca şiir sizin köleniz olsun hemen yazıveriyorum
Canımın da canı bir can var beni yaşatan
Upuzun gecelerde sarıp sarmalayan
Düşlerimde gezinir,hayalimde büyür
Aşkı yangınları yakan
Nazarlar içinde en güzel nazar
Alın benden bu kadar
Günaydın magazinciler,
Kankam ellerine sağlık yeni sayı güzel olmuş.
Okurken aklıma geldi Türkmengelini vardı ne oldu, oda mı nick değiştirenlerden ?
Günaydınlar magazinciler
Geçmiş olsun kankam, iyi bak kendine.
Hava yağmurlu ve gri ise hemen çorba yapıp getireyim.
Good Morning, Good Evening Omegazinciler,
Hybris senin nickini kirmizi yapmamisim simdi farkettim. Ayricalikli olmussun.
Omegazin haber ciktikca yayinlanma karari almistir. Oyle belirli bir gunu yoktur.
Cok fazla da takmadiginiz icin sorun olmayacagini dusunuyorum.
Kendim hala rahatsiz oldugum icin bir kac gun az bucuk girerim.
Dogum gunumu hasta ve sefil geciricem malesef .
Iyi gunler dilerim.