KK Omegazin :)

Selamunaleykum omegazın ahalisi:)
Kaç zamandır gördüğüm ama ancak girip bakınabildiğim bu topik ne de güzelmiş yahu:)
Aklımda kalanlarla aus abla çok geçmiş olsun inşAllah sandığın gibi birşeyi yoktur Yusuf'unun.
Kadesa senin adına ne kadar mutlu olduğumu belirtmiştim zati:)
Ve tüm hamile olan arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Cudana abla madem kankamdan sana hayır yok ben yazarım sana en afillisinden bir şiir.
Hem ben çok erkenciyimdir bunu kankam iyi bilir:KK9:
Son olarak büyüklerimin ellerinden,küçüklerin gözlerinden öperiken yayında ve yapımda emeği geçen herkese tebrikler:KK55:

Sağol canım :KK16:

Evet düşündüğüm gibi bir teşhis konulmadı ama dr. dan da zerre kadar memnun kalmadım .İstediğim pedagog tatildeydi , bu adama da gitmez olaydım .
5 dakika benimle konuşarak yusufa inanılmaz ağır bir ilaç verme yoluna gitti , teşhisi de dikkat eksikliği oldu .

3 hafta bekleyeceğim , istediğim pedagoğun tatilden dönmesini.

Sevdenurcum buarada onların hiçbirisi sana değil annem (forumdan birine bişey de var ya , hani üzerine alnıyorsun ikidir , ben biliyorum sen gel bana sor :KK1:)

Acaip sicakti oyle boyle degil. Bende ustune baya bir temizlik yaptim, terledim. Sonuc bu iste. :26:

Gorusuruz , Omegazinciler, kendinize iyi bakiniz. :KK16:

geçmiş olsun iyi bak kendine yarın yeni sayıyı yayınlayacaksın daha :KK16:

ausum inşallah hiçbirşey çıkmayacak yusufumda, sen içini rahat tut :KK16:

geçmiş olsun iyi bak kendine yarın yeni sayıyı yayınlayacaksın daha :KK16:

ausum inşallah hiçbirşey çıkmayacak yusufumda, sen içini rahat tut :KK16:

Sağol canım , ilaç falan vermedim zaten . Sağolsun dün gece cudana da çok yardımcı oldu .İlaç harbiden aptallaştıran ve 5 yaş altına tavsiye edilmeyen bir ilaç.

Bu arada dün yolda çok komik bir anımız oldu officem çişle :KK52: Arabadayız , çişim geldi dedi , durdurduk arabayı yolda , torpidoda plastik bardak vardı , bu işimizi görür dedim , len bardak doldu dolacak bitmiyooo hala , dedim dur annem tut , tamam tuttum anne dedi , bir bardak daha getirdim o da doldu :KK52::KK52: Yavrum benim nasıl da başardı iki bardak arası durdurmayı yoksa direk oto yıkamacıya:KK1:

Sağol canım :KK16:

Evet düşündüğüm gibi bir teşhis konulmadı ama dr. dan da zerre kadar memnun kalmadım .İstediğim pedagog tatildeydi , bu adama da gitmez olaydım .
5 dakika benimle konuşarak yusufa inanılmaz ağır bir ilaç verme yoluna gitti , teşhisi de dikkat eksikliği oldu .

3 hafta bekleyeceğim , istediğim pedagoğun tatilden dönmesini.

Sevdenurcum buarada onların hiçbirisi sana değil annem (forumdan birine bişey de var ya , hani üzerine alnıyorsun ikidir , ben biliyorum sen gel bana sor :KK1:)

Aus abla tamam doktor senin umduğun gibi iyi bir doktor olmayabilir ama neticede doktor.Yani Yusuf'un senin sandığın gibi birşeyi olsa anlamaz mıydı.Bence at bu kaygıları kafandan sadece dıkkat/uyaran eksıklıgı vardır gercekten.Hem bak paşam iki bardak arası çiş durdurma töreni bile yapıyor:KK9:
Bana gelince ah ablaaam siz bilmiyorsunuz dohtor amca bana herşeyus üzerineus alınmaus teşhisi koydu:KK9::KK9:

kankam geçmiş olsun

auscum ben birşey çıkmayacağını tahmin ediyordum ama tabii takip etmek lazım.

bana gelince haberler karışık ve pek olumlu gibi değil zamanın biraz geeçmesi lazım netleşmesi için.

Vayyyyssss superrrr
Yuregine saglik Kankam cok begendim :)
Seviyorum seni :)

Sevdenur hosgeldin
Bak sen demesen hala icraat yoktu
Ama senden de isterim :)
Hoşbuldum cudana abla estağfirullah ben bişey yapmadım bırazcık dürttüm okadar.Ayrıca şiir sizin köleniz olsun hemen yazıveriyorum:KK9:
Canımın da canı bir can var beni yaşatan

Upuzun gecelerde sarıp sarmalayan

Düşlerimde gezinir,hayalimde büyür

Aşkı yangınları yakan

Nazarlar içinde en güzel nazar

Alın benden bu kadar:KK9::KK9:

kankam geçmiş olsun

bana gelince haberler karışık ve pek olumlu gibi değil zamanın biraz geeçmesi lazım netleşmesi için.

Sagol, Kadesa. :KK16: Agirlasmamasi icin elimden geleni yapiyorum.

Sana gelince yine ne oldu?

Hoşbuldum cudana abla estağfirullah ben bişey yapmadım bırazcık dürttüm okadar.Ayrıca şiir sizin köleniz olsun hemen yazıveriyorum:KK9:
Canımın da canı bir can var beni yaşatan

Upuzun gecelerde sarıp sarmalayan

Düşlerimde gezinir,hayalimde büyür

Aşkı yangınları yakan

Nazarlar içinde en güzel nazar

Alın benden bu kadar:KK9::KK9:

Guzel olmus ama benimki daha guzeldi kabul et. :KK76:

kankam geçmiş olsun

Kadesa ne oldu inşAllah ciddi bir problem yoktur.Hakkında hayırlısı canım ya

X