- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi TamBirMerve
Hahahaha bazukada var istermisin:)))
En sevdiğiiiiiiiiim :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha bazukada var istermisin:)))
En sevdiğiiiiiiiiim :))))
olabilir. Oraya ne yazdıysanız artıkAvukatla mi tartıştı nedir öyle bi konusu vardı ondan mı sinirli anlamadım
Valla ben kötü bişey yazmadım bak istersen ben normal bi doru sordum normal karsılık vermstiolabilir. Oraya ne yazdıysanız artık
Hahahaa Sen yazmadan önce aynı replikli caps koyup düzenlemistim mesajı direkt o geldi aklımaUtanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürdüm ama ondan da anlamazsınız ki siz =\ =p
Ahhahhahaahhaha:)Utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürürdüm ama ondan da anlamazsınız ki siz =\ =p
Aa bu o avukata yazan kiz mi :)
Ya noldu gene ya bugun gercekten kk ya bi haller oldu.. biri trol cikar biri sikayet eder.. birinin kaynanasi telde sex yapar.. yeminle hayretlen izliom
Sen çok yaşaaaaaa
eltim bana ters baktı kaynanam laf soktu gibi konuları özleyeceğim aklıma gelmezdiAa bu o avukata yazan kiz mi :)
Ya noldu gene ya bugun gercekten kk ya bi haller oldu.. biri trol cikar biri sikayet eder.. birinin kaynanasi telde sex yapar.. yeminle hayretlen izliom
Hep BeraberSen çok yaşaaaaaa
aynen valla. Kv leri yuhalama konusu aradı gözlerim (telefonda seks yapan kv sayılmaz)eltim bana ters baktı kaynanam laf soktu gibi konuları özleyeceğim aklıma gelmezdi
Hahaha valla cocugu yeni uyuttun zibarip yatmam lazim ama birakamiom buralari inanilir gibi degil yaw :)eltim bana ters baktı kaynanam laf soktu gibi konuları özleyeceğim aklıma gelmezdi