- 22 Aralık 2017
- 3.344
- 6.557
- 73
- Konu Sahibi TamBirMerve
Çok ekşınlı olacak gece..
Keleş yanındaysa sıkıntı yok
Sülalece gelsinler :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok ekşınlı olacak gece..
abla keleşi getirÇok ekşınlı olacak gece..
Kendi adima hic ustume alinmiyorum.Sadece kendi konum için ya da kendim için yazmadım bir bana böylesiniz sanki herkese böylesinizz
intijar erkek üye derken son noktayı bununla koyuyoruz işteGece gece olay yetmemiş buraya belli
Aa bu o avukata yazan kiz mi :)Kendi adima hic ustume alinmiyorum.
Avukat yuz vermedi diye hincinizi forumdan cikartmayin.
Kuyruk acın mı var..Evet sizsiniz hepiniz !! Bu siteye üye olma amacınız nedir ? İnsanları hor görmek, sorunlarıyla alay etmek, ukalalık etmek, yazılanlarda samanlıkta iğne arar gibi açık arayıp yüzlerine vurup, dikkat çekip ne kadar da laf koyan bir hatun olduğunuzu göstermek mi amaç. Sizde paylaşmıyor musunuz sorunlarınızı ? paylaşıyorsunuz. sizinde sorunlarınızla alay edilsin ister miydiniz
Herkes sizin kadar süper zeka olmayabilir ki öyle bir zekanızda yok. Einstein olsaydınız burada pekte işiniz olmazdı. Cahil bir insan da olabilir karşınızdaki... ona yardım etmek, doğru yönlendirmek için kullanabilirsiniz zekanızı... böylece o da bir yol bulur belki, sizde insanlık, büyüklük etmiş olursunuz.
Bu siteye yakıştıramadım sizin gibileri kusura bakmayın zaten herkesin onca derdi var burada belki teselli bulurum kafamı dağıtırım diye geliyor bin pişman ediyorsunuz valla kadın kendi sorununu unutuyor sizle cebelleşiyor.. Psikolog olsanız insanı intihara sürüklersiniz siz önce kendi beyin sorunlarınıza çözüm bulun sonra gelin milletin derdini dinleyin dertleşmeyi bilmeyen yazmasınnn
Keleş yanındaysa sıkıntı yok
Sülalece gelsinler :)))))
Kız niye gece gece kasınıyon yat uyu
abla keleşi getir
Avukatla mi tartıştı nedir öyle bi konusu vardı ondan mı sinirli anlamadımintijar erkek üye derken son noktayı bununla koyuyoruz işte
Soylemeden edemiycem Hababam sınıfındaki Ahmet aklına gelenler fav