- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.721
Hatırlıyorum adamın duvarını yazmıştın bir de wşdşsid banlanmaman mucize
Aktif üyelerle ilgili konuşulmayacak denilince aklıma bir şey geldi:
Benim lisede bir arkadaşım vardı okuldaki tüm yakışıklı çocukları kesiklerdi. Bazısından ciddi derecede hoşlanıyordu. Oğlanlardan direkt ismiyle bahsederse duyulur ve kulaklarına gider diye korkudan hepsine lakap takmıştı. Aktif üyeler hakkında konuşmak için lakap takma fikri çık aklımdan
Bana Cook genç iken saf iken büyük tecrübe katan bir konu oldu
Yeni evliler, adam bir türlü yanaşmıyor kadın ne yaparsa yapsın tık yok. Her türlü bahane her türlü manipülasyon mevcut
Sonra adam gay çıktı, paravan evlilik yaptığını itiraf etmişti
Hatırlayan varmi?
Yaaa böyle birden fazla konu oldu sanki.Bana Cook genç iken saf iken büyük tecrübe katan bir konu oldu
Yeni evliler, adam bir türlü yanaşmıyor kadın ne yaparsa yapsın tık yok. Her türlü bahane her türlü manipülasyon mevcut
Sonra adam gay çıktı, paravan evlilik yaptığını itiraf etmişti
Hatırlayan varmi?
Olsun özür dilemek geride bırakmak affetmek bunlar da erdemdir. Hep dedikodu dedikodu olmaz.Burası daha çok helalleşme topiği olmuş.sen bana şunu şunu demiştin ama neyse hadi öpüşüp barışalım
Yaaa böyle birden fazla konu oldu sanki.
Bizim bir tanıdık da öyle boşandı. Sonra oğlan tarafı gelin deliydi diye dedikodu çıkardı. Oğlumuz gay diyecek halleri yok ya işte.
Hanımefendi burası nostalji topiği. 2022 üyesi neyin nostaljisini yapacak ki.Burası daha çok helalleşme topiği olmuş.sen bana şunu şunu demiştin ama neyse hadi öpüşüp barışalım
Tabiki canım bir şey demedik.Olsun özür dilemek geride bırakmak affetmek bunlar da erdemdir. Hep dedikodu dedikodu olmaz.Sen şimdi evli ev arkadaşınla nasıl uyum sağlayacağını düşün ben evrene mesajımı gönderdim.
Neyse kovulmadan gideyim sonra bir dava da ben yerim mazallah.Hanımefendi burası nostalji topiği. 2022 üyesi neyin nostaljisini yapacak ki.
Zorunlu gelecek zorunluTabiki canım bir şey demedik.Ay ne evlisi kız besbekar. Kısmeti açılırsa gider belkim. Hadi inşşşşşşş
Uzun ilişkide nasıl anlamamış yav?Bu ilk olan çok uzun sürmüştü. Adam öpüşmeye bile tepki vermiyor ztn opmuyordu ve uzun ilişkiden sonra evlenmislerdi
Uzun ilişkide nasıl anlamamış yav?
Şimdikiler hemen konu açıyor, sevgilim öpmüyor diye.
Bi de kocası kitaplık olan odada uyuyan vardı o üye duruyor mu hala onlarda da fik fik yoktu.
Ya benim bunlardan sadece vanderi hatırlamamMerak ettiklerim sıralı liste:
-tivoli
-umay (evli adamla sevgiliydi kuma grup falan her yola hazır ve razıydı)
-kocasının donunu kontrol eden, çekmeceden kadın çorabı bulan
-fatma diye bi üye vardı ota b.ka konu açardı hatta şuan aktif birinin üslubuna da benzetiyorum biraz
-vander
-kocası aşırı yakışıklı manken oyuncu olan ama inşaatta çalışan üye
-sürekli kvye gitmek zorunda olan ama hiç istemeyen üye
Özele gel askdkflfYa benim bunlardan sadece vanderi hatırlamam
Dedikodu yapmak istiyorum ama yapamiyorum resmen asgahajaj
Kocası kilerde/dolapta yatan diye hatırlıyorum. Kadının başka erkeklerle mesajlaşmasına onay veriyordu adam. Kadın kedisi ile gidecek yeri yok diye o evde kalıyordu. Ben böyle hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım.Bi de kocası kitaplık olan odada uyuyan vardı o üye duruyor mu hala onlarda da fik fik yoktu.
Anlayışlı adamın hali başka oluyor ssllsksksksdkeek.Kocası kilerde/dolapta yatan diye hatırlıyorum. Kadının başka erkeklerle mesajlaşmasına onay veriyordu adam. Kadın kedisi ile gidecek yeri yok diye o evde kalıyordu. Ben böyle hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım.
İşte bu üye. Sen olamazsın.Oha nasıl yani bu ben miyim klsdjfkldfgj
Tamam eşim kitap olan odada uyuya kaldığı doğru ama fik fik var bizde
Aynen buydu. Odada kitaplıkta vardı öyle kalmış aklımda.Kocası kilerde/dolapta yatan diye hatırlıyorum. Kadının başka erkeklerle mesajlaşmasına onay veriyordu adam. Kadın kedisi ile gidecek yeri yok diye o evde kalıyordu. Ben böyle hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım.