- 27 Ekim 2017
- 3.598
- 15.722
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.741
Adam da kadın da bir tuhaftı. Bir türlü bulamıyorum.Anlayışlı adamın hali başka oluyor ssllsksksksdkeek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam da kadın da bir tuhaftı. Bir türlü bulamıyorum.Anlayışlı adamın hali başka oluyor ssllsksksksdkeek.
Geçen gün de bahsi geçti biraz ama bulamıyorum.İşte bu üye. Sen olamazsın.
Aynen buydu. Odada kitaplıkta vardı öyle kalmış aklımda.
Katip sen bulursun.Geçen gün de bahsi geçti biraz ama bulamıyorum.
Sen de benim gibi hatırladığın kadarıyla dahil ol. Gerisini kızlar hatırlıyor tamamlıyor zaten.,Ya benim bunlardan sadece vanderi hatırlamam
Dedikodu yapmak istiyorum ama yapamiyorum resmen asgahajaj
Ya böyle hayal meyal bir şeyler var ama o kadar devamı yok. Sinir bozucuSen de benim gibi hatırladığın kadarıyla dahil ol. Gerisini kızlar hatırlıyor tamamlıyor zaten.,
Onu bilmiyom ben.Katip sen bulursun.
CıksHerkes bir el atsın bulalım şu kadını
Herkes bir el atsın bulalım şu kadını
Calci bence sen de hatırlamıyorsun100 tl ile bilginin "b" sini bile vermem
Calci bence sen de hatırlamıyorsun
Denizlili arkadaşEvlatlık aldım diye yalan söyleyen üyeyi nasıl unuturuz askdkflgllg
Azıcık ucundan şey et canım.Gazlayıp bilgi almaya çalışıyorsun ama cıks fkldjklfjhi
Ay evet. Ne drama yapmıştı. Millet de hemen inandı. Kabak gibi açıktı işte roman gibi yazmış askdlflgşDenizlili arkadaş
Pazardan armut alır gibi çocuk almıştı dmgjdfkljiAy evet. Ne drama yapmıştı. Millet de hemen inandı. Kabak gibi açıktı işte roman gibi yazmış askdlflgş
Ailesi istemiyor diye herkes ailesini linçle mişti. Ne kafalar var insan neden böyle bi hikaye yazarPazardan armut alır gibi çocuk almıştı dmgjdfklji