- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.701
Görmedin sanırım treni ile çuf çuf geldi bugün topiğe dfjgkldfjAferin calci mune hepimizi öpecek şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedin sanırım treni ile çuf çuf geldi bugün topiğe dfjgkldfjAferin calci mune hepimizi öpecek şimdi
Bugün gelmiş zaten buraya da şimdi gitmişlerin de mi üyelik isimleri anılmayacak, ben onu anlayamadımAferin calci mune hepimizi öpecek şimdi
aktif üyeler hakkında konuşulmayacak çünkü tartışma ortamı oluyor. Sitede olmayanlarla zaten sıkıntı yaşamazsınızBugün gelmiş zaten buraya da şimdi gitmişlerin de mi üyelik isimleri anılmayacak, ben onu anlayamadım
Hahaha Calci ben bi kere de Kazen abiyle kavga ettim beni onla da barıştır.Bir de @Mune var böyle kuru kafalı bir kadın. Yanlışı affetmeyip anında BAN BAN yapıyor. 51 yaşındaymış güya ama bildiğin 35lik hatun daş gibi. Tanıyan gören bilen var mı
Merve kim mi Dünyadaki en merve insan.Şu isimlerini değişmese kimse keşke. Kim kim çözülmüyor. @Aile Gibi Yasayalim Dedim oydarmış. merve kim?
Başka kavga edecek birini bulamadın mı Hala burada olduğuna şükretHahaha Calci ben bi kere de Kazen abiyle kavga ettim beni onla da barıştır.
Hatırlamadım bacım kusura bakma.Merve kim mi Dünyadaki en merve insan.
ÜzdünHatırlamadım bacım kusura bakma.
Tamamen benim hafıza problemim
bak başka kimse kim bu merve demiyo iyi ya da kötü biliyolar. Şimdi de ben üzdüm galibaTamamen benim hafıza problemim
Ecelime susadıysam tabi. Ama sonra dua şeysinde bana yardım etti Kazen abimBaşka kavga edecek birini bulamadın mı Hala burada olduğuna şükret
Yok ya ben alışık ve barışığım kuş hafızama.bak başka kimse kim bu merve demiyo iyi ya da kötü biliyolar. Şimdi de ben üzdüm galiba
Balık derler aslındaYok ya ben alışık ve barışığım kuş hafızama.
Şimdi üzdünBalık derler aslında
aktif üyeler hakkında konuşulmayacak çünkü tartışma ortamı oluyor. Sitede olmayanlarla zaten sıkıntı yaşamazsınız
SorryŞimdi üzdün
Daha unutmam seni
Hatırlıyorum adamın duvarını yazmıştın bir de wşdşsid banlanmaman mucizeHahaha Calci ben bi kere de Kazen abiyle kavga ettim beni onla da barıştır.
O konularına denk gelmemişim Belki de odur. Sanki yeni hesapların birinde erkek olduğunu ifşa etmişti. Araştırmam lazım.Bedevi yıllar önce yaşanmış şeyleri şu an yaşanıyor gibi yazan mıydı
Cami duvarına işemişim.Hatırlıyorum adamın duvarını yazmıştın bir de wşdşsid banlanmaman mucize
Aktif üyelerle ilgili konuşulmayacak denilince aklıma bir şey geldi:
Benim lisede bir arkadaşım vardı okuldaki tüm yakışıklı çocukları kesiklerdi. Bazısından ciddi derecede hoşlanıyordu. Oğlanlardan direkt ismiyle bahsederse duyulur ve kulaklarına gider diye korkudan hepsine lakap takmıştı. Aktif üyeler hakkında konuşmak için lakap takma fikri çık aklımdan