KK Nostalji Treni 🫠

Ya kaç gündür bu konuşayım, hepsini yazınca hayal meyal da olsa hatırlamam
Bende dün birini buldum galiba, dikkatli bakınca heryerdeler arkadaş
Vanderi hatırlamıyorum ama
Topiğin hepsini okumadım aklımdan zorum yok asmdöflfş ama bazılarını hatırlıyorum bazı olayları hiç anlamadım falan. Ama bence de çoğu aramızda kimin kim olduğunu çözenlere helal valla

Öyle adamlar böyle kadınları buluyor zaten, biliyor ki ne yapsam öyle böyle gitmeyecek, üstümdeki evli etiketiyle rahat rahat keyfime bakıcam.

Eşya reisi nasıl unutursunuz?

bubendegilim nerelerde acaba neden gitti bilen var mı? Bebe muhabbeti yapardık onunla çok.

Öyle adamlar böyle kadınları buluyor zaten, biliyor ki ne yapsam öyle böyle gitmeyecek, üstümdeki evli etiketiyle rahat rahat keyfime bakıcam.

Adam para ile terbiye ettiğini çok iyi çözmüştü ama, eninde sonunda birine aşık olup çekip gidecekti. Sayfalarca konuşuldu 6 aylık çocuğun baba ihtiyacı 2 satir geçmedi oğlunun evdeki spor salonunu özlemesi geçti. Olan çocuklara oluyor ne kdr kötü..

Tivoli'ye sinir olmuştuk, resmen yapacak bişey kalmadı diye çocuk yapmışlar, koca da kova diye ölecek, istiyor ki çocuk robot gibi dursun bi köşede gık demesin.

Ama takdir de ettim kadın ne için evlendiğini delikanlı gibi söyledi, saklamadı süslemedi, suni romantizm yoktu onda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…