KK Nostalji Treni 🫠

Sen birine bir ara baya bir sayfırdın hakaret noktasına vardı hatırlıyor musun
Evet Bi gün öyle dellenmiştim. Sonra ben geldim üyenin adını unuttum yorumlarını beğeniyorum falan hafıza zayıf bende. Sonradan konuya denk gelince hatırladım tekrar. Şuan kendisi burda.

Evet Bi gün öyle dellenmiştim. Sonra ben geldim üyenin adını unuttum yorumlarını beğeniyorum falan hafıza zayıf bende. Sonradan konuya denk gelince hatırladım tekrar. Şuan kendisi burda.
Pişman mısın yaptığından çünkü çok şaşırmış sana yakıştıramamıştım. O üye de çok sakin biri oysa ki.

Pişman mısın yaptığından çünkü çok şaşırmış sana yakıştıramamıştım. O üye de çok sakin biri oysa ki.
Çok sert Bi üslupla yazdım onu kabul ediyorum. Genel olarak da fevri biriyim zaten. Ama konuşmanın başlangıcında çok sakin Bi şekilde uyardım bu yazdığın doğru değil diye. Karşılığında kimseyi kastetmedim genel konuşuyorum gibi Bi cevap beklerken yaranın merhemi bende değil yazıldı. Sakin sakin laf sokuldu. Tabi o kadar coşmasaydım iyiydi.

O zaman zombili Pp vardı sende onu değiştirince sakinlik geldi maşallah

O zaman zombili Pp vardı sende onu değiştirince sakinlik geldi maşallah
Ahaha aslında sonradan fark ettim evet o üye de sakin birisi halbuki. Konu çocuklardı belki yanlış Bi tepki verdi belki de ben çok hassas davrandım. İsterse öpüşüp barışabiliriz. Hem ben de yorumlarını beğenmeyeyim diye kasmam. dogadostupanda

Dün topikte ifşa şelalesi vardı bugün göz yaşları pıt oldu çok değişik hissediyorum gerçekten :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…