KK Nostalji Treni 🫠

Bilidrimi görünce aha biri daha yeni haberdar oldu dedim ve doğru tahmin 🤣🤣
durduk yere aklıma geldi üye adı arattım bu topik karşıma çıktı :KK70: sonra süslüye baktım ağzım açık kalakaldım 10 dk dır :KK70: :KK70: çok sahici yazıyordu ama dr asistanı veya hastane personeli olduğuna eminim :KK70: yalnız nasıl ifşa olduğunu tam anlamadım onu çözmeye çalışıyorum şu an :KK70:

durduk yere aklıma geldi üye adı arattım bu topik karşıma çıktı :KK70: sonra süslüye baktım ağzım açık kalakaldım 10 dk dır :KK70: :KK70: çok sahici yazıyordu ama dr asistanı veya hastane personeli olduğuna eminim :KK70: yalnız nasıl ifşa olduğunu tam anlamadım onu çözmeye çalışıyorum şu an :KK70:
Çözünce bana da çıtlatın 🤣🤣🤣

O gerçek. O da şaşırdı. Hala aktif üye. Buraya da yazdı. Yanlış hatırlamıyorsam gerçekte görüşmemiş, uzaktan görüşmüşler 😬

Hala çözemedik. Güçlerimizi yine birleştirsek mi? 🤣
ben uzaktan görüşmüş olsaydım valla her şeyi size atardım süresiz banlanmak uğruna:d

Kız ben o sassynin baba dediği adamı buldum fakeden takipteyim hala bile 🤣🤣 diyordum bu adam niye kızını paylaşmıyor
Kız kardeşim dediği kişiyi bir tek paylaşıyor adam tek çocuğu var

Ayrıca o sassy bir bulsam valla elimden zor alırlar şerefsiz millete hava atıyordu bir kadın geçim sıkıntısı konusu vardı domates bile alamıyoruz demişti bu salak yemeyiver domates şart mı yazmıştı utanmadan. Hayır millette onu savunuyordu kanser diye acıyıp

Ayrıca o sassy bir bulsam valla elimden zor alırlar şerefsiz millete hava atıyordu bir kadın geçim sıkıntısı konusu vardı domates bile alamıyoruz demişti bu salak yemeyiver domates şart mı yazmıştı utanmadan. Hayır millette onu savunuyordu kanser diye acıyıp
Kk ikiyüzlülüğüne şahane örnek

Şuradan bildirim gelince ‘yine mi ya’ diyorum, gerçekten de aynı mesele çıkıyor😂
Sular derelere, dereler denizlere okyanuslara karıştı.
Bahsedilen şahıs da o okyanusları aştı, mis gibi yaşıyor hayatını gerçekten şahane yaşıyor, boşverin ya.
Gaflet, gençlik, cahillik ne derseniz deyin yenmiş bir halt zamanında niyesi nasılı yok, yenmiş bitmiş burada mezar taşı dikili, ruhuna el fatiha.

Kız ben o sassynin baba dediği adamı buldum fakeden takipteyim hala bile 🤣🤣 diyordum bu adam niye kızını paylaşmıyor
Adamın çok değişik bir adı vardı değil mi? Ben de söylediği bölümdeki doktor listesinden bulmuştum.

Düzeltme: yine baktım da profesörler arasında göremedim, belki de ben yanlış hatırlıyorum :KK64:

Son düzenleme:
O gerçek. O da şaşırdı. Hala aktif üye. Buraya da yazdı. Yanlış hatırlamıyorsam gerçekte görüşmemiş, uzaktan görüşmüşler 😬
Gerçekte görüşmüşler diye biliyorum ben ama görüştüğü kişi buraya attığı fotoğrafların sahibi değil miymiş neymiş. Söylediğine göre o da fena halde kandırılmıştı.
Bacım ismini özelden çıtlatsan ya. Sassy ifşa olalı sene oldu hala bu konu açıldıkça içimdeki merak kurtları halay çekmeye başlıyor. 😂

Gerçekte görüşmüşler diye biliyorum ben ama görüştüğü kişi buraya attığı fotoğrafların sahibi değil miymiş neymiş. Söylediğine göre o da fena halde kandırılmıştı.

Bacım ismini özelden çıtlatsan ya. Sassy ifşa olalı sene oldu hala bu konu açıldıkça içimdeki merak kurtları halay çekmeye başlıyor. 😂
Tam mesaj atacaktım banlanmıssın atamadım 🥲🥲

Sular derelere, dereler denizlere okyanuslara karıştı.
Bahsedilen şahıs da o okyanusları aştı, mis gibi yaşıyor hayatını gerçekten şahane yaşıyor, boşverin ya.
Değil mi ama?
Hiç tanımadıkları insanın da senelerce lafı edilmez, geçmiş bitmiş bir şeyi ısıtıp ısıtıp konuşmaya gerek yok.

Ulan kk'da eskilere gittim çok hüzünlendim.
Kimler gelmiş,kimler geçmiş bu siteden.
Hatirladiklarimin hepsini de özledim.
Şimdi ise tat almıyorum niye bilmiyorum.
Sanki çok yabancı kaldım.
2009 aralığından beridir buradayım.
Fosil oldum resmen.
Ama yabancı gibiyim 🥺🥺

X